2777
2789

بچه ها  تو تعامل با هم ، خیلی چیزها رو یاد میگیرن 

ولی با ساعت طولانی موندن تو مهد ، موافق نیستم 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهد به خانه دار و شاغل بودن مادر ربطی نداره 

مهد برای اموزش تعاملات اجتماعی و فراگیری زندگی گروهی هست 

اگه دقت کنید ایرانی ها تو مسایل گروهی خیلی موفق نیستند 

از کار تا ورزش 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

من دخترم دو سال و هشت ماهشه..نمیدونم بزارمش یارنه...خیلی بچه ها رو دوست داره😔

فقط با تو عشقم میتونم آروم شم ...بازم مثله هر شب بیا تو آغوشم...رو هر کی به جز تو چشامو میبندم...تو رو میبینم تو آیندم
ساعت مد نظرم ۸ تا ۱۲ هست اما نمیدونم چرا عذاب وجدان دارم

من دیروز دوقلو هامو بعد ۴ماه از مهد درآوردم،اصلا مهد نزار،منم خانه دارم،به چند دلیل که اگه آنلاینی برات تایپ کنم شاید سبب خیر بشم

بچه ها  تو تعامل با هم ، خیلی چیزها رو یاد میگیرن  ولی با ساعت طولانی موندن تو مهد ، مواف ...

چقدرررررررررر نظراتت رو دوست دارم بخدا بسیار عاقلانه حرف میزنی میشه بپرسم چند سالتونه.؟

الا بذکر الله تطمئن القلوب
من دیروز دوقلو هامو بعد ۴ماه از مهد درآوردم،اصلا مهد نزار،منم خانه دارم،به چند دلیل که اگه آنلاینی ب ...

بگو گلم..من هستم..بچه هات چند سالشونه

فقط با تو عشقم میتونم آروم شم ...بازم مثله هر شب بیا تو آغوشم...رو هر کی به جز تو چشامو میبندم...تو رو میبینم تو آیندم

😀 من که مجردم ولی چیزی که از بچگی خودم یادمه فوق العاده اجتماعی بودم 😐 اونم به خاطر اینکه مامانم در روز حداقل دو‌ساعت منو میبرد پارک یا مهد‌کودک (بعضی مهدکودکا جلسه ای پول میگیرن بچه بازی کنه) که بازی کنم ! 

مهد خوبه

ولی هر روز ۴ ساعت زیاده

۸ ببری باید حداقل نیم ساعت قبل بیدارش کنی

خب این هم خوب نیست.

پیشنهاد برای مادران خانه دار

یک روز در میون و یا با ساعت کمتر هست مثلا ۹ تا ۱۲ 

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊