2777
2789
عنوان

شوهرم میگه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 43 پست
 خونه مستاجری بده بخدا مثل خونه خود ادم نیس الان هم تواین گرونی باید هم خونه تمیز بگردین هم پ ...

شوهرم میگه فایده نداره.اگه اون راضی نشد خودم با مادرش حرف میزنم میگم پسرت از این کارات ناراحته

شوهرم میگه فایده نداره.اگه اون راضی نشد خودم با مادرش حرف میزنم میگم پسرت از این کارات ناراحته

بنظرت مادرشوهرت به حرفاش گوش میده بهت نمیگه نکنه این حرفای خودته نه پسرم من میگم بینشون دخالت نکن بعد بیا وخوبی کن توبده درمیای 

هرچیزی کمش دارو است .متوسطش غذا است .وزیادش سم است .حتی محبت کردن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا خودت نگو حالام برو واس شوهرت صدقه بزار کنار و براش اسپند دود کن چشم نخوره نظرش عوض نشه

بنظرت مادرشوهرت به حرفاش گوش میده بهت نمیگه نکنه این حرفای خودته نه پسرم من میگم بینشون دخالت نکن بع ...

راستم میگی.ما 4،5ماه اول عروسی خورد و خوراکمون پایین بود چون مادر شوهرم میگفت اول زندگیتونه یکم پس انداز کنید بعد از اون من گفتم دیگه میخوام خودم غذا درست کنم شاید بخوام مهمون دعوت کنم مادر شوهرم خیلی ناراحت شد.باورت میشه بابام بعد دو سه روز قلبش گرفت و قلبش عمل کردن.خدا لالش کنه اگه نفرین کرده کاش خودمو نفرین میکرد نه بابای بیچارم

راستم میگی.ما 4،5ماه اول عروسی خورد و خوراکمون پایین بود چون مادر شوهرم میگفت اول زندگیتونه یکم پس ا ...

فکرنکنم عزیزم  دیگه چون تو جدا کردی به نفرین نمیرسه دیگه که نفرین کرده باشه

هرچیزی کمش دارو است .متوسطش غذا است .وزیادش سم است .حتی محبت کردن  

حالا اگر تو نمیتونیتی نتشو تحمل کنی عمرا زیر بار میرفت جابجا شید😐

خنده دار اینه که الان شما شک داری برید یا نه 

ولی مشخصه ننش ازاری نداره فقط بنده خدا سادست

ببین بودن کنارشون شک نکن خوبیهایی هم داره مثلا امنیت زندگیت بیشتره ولی عقل میگه استقلال چیز خوبیه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
حالا اگر تو نمیتونیتی نتشو تحمل کنی عمرا زیر بار میرفت جابجا شید😐 خنده دار اینه که الان شما شک دار ...

آره بخدا تنها عیبش همینه.اونم بنظرم بخاطر اینه که پسرش و زیادی دوست داره و نگرانه

آره بخدا تنها عیبش همینه.اونم بنظرم بخاطر اینه که پسرش و زیادی دوست داره و نگرانه

ما یه خونه بزدگ خریدیم وای ارامش خونه کوچیک قبلی را ندترم چون همسایمون جالب نیست 

میخوام بگم همسایه شما مادرشه و میدونی دلسوز زندگیتونه این خیلی ارزشمنده

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏