2777
2789
عنوان

شوهرم میگه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 43 پست
آخه میترسم مردم فکر کنن من شوهرم مجبور کنم بریم.در صورتی که خواسته خودشه.به شوهرم میگم باهاش حرف بزن ...

چرا شوهر من اینقدر عاقل نبود😢 هی تا از اون جهنم اومدیم صد بار مردمو زنده شدم خوشبحالت خواهر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این لحاظ مشکلی نیست.طبقه بالا به اسم شوهرم میگه اینو میدم مستاجر خودمون میریم یه جای دیگه رو رهن ...

عزیزم فکر جابه جایی هر ساله و نیش و کنایه های صاحبخونه رو هم در نظر بگیرین ....

عزیزم فکر جابه جایی هر ساله و نیش و کنایه های صاحبخونه رو هم در نظر بگیرین ....

آره دقیقا منم از این میترسم.اگه بریم و پشیمون بشیم من صدسال روی برگشتن به این خونه رو ندارم دیگه

آخه میترسم مردم فکر کنن من شوهرم مجبور کنم بریم.در صورتی که خواسته خودشه.به شوهرم میگم باهاش حرف بزن ...

به حرف شوهرت گوش کن بخاطرمردم زندگی نکن هرچی میخوان بزار بگنومهم خودتونید

هرچیزی کمش دارو است .متوسطش غذا است .وزیادش سم است .حتی محبت کردن  

زندگيت مهمه نه حرف مردم ،زودتر بريد قبل اينکه نظر شوهرت عوض شه ،حرف مردم يکي دوو روزه ،نري بعدا چوبشو ميخوري

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

بخاطر حرف مردم حاضری با مادر شوهر زندگی کنی و مستقل نباشی و هزار جور بکش مکش که تازه بخای باهاش حرف بزنی ؟؟؟؟!!!!!

تا حرمتا شکسته نشده و همسرت راضیه هر چه سریعتر مستقل شو و از زندگیت لذت ببر

به حرف شوهرت گوش کن بخاطرمردم زندگی نکن هرچی میخوان بزار بگنومهم خودتونید

بخدا خودمم خستم از این اخلاق مادر شوهرم ولی خداییش خوبیاش بیشتره ولی این رفتارش غیرقابل تحمله

آره دقیقا منم از این میترسم.اگه بریم و پشیمون بشیم من صدسال روی برگشتن به این خونه رو ندارم دیگه

نيش کنايه صابخونه ميرازه به دخالت ديگران

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

بخدا خودمم خستم از این اخلاق مادر شوهرم ولی خداییش خوبیاش بیشتره ولی این رفتارش غیرقابل تحمله

خونه مستاجری بده بخدا مثل خونه خود ادم نیس الان هم تواین گرونی باید هم خونه تمیز بگردین هم پول خوبی باید بدین  به شوهرت بگو بامادرش حرف بزنه بهتره اینطوری 

هرچیزی کمش دارو است .متوسطش غذا است .وزیادش سم است .حتی محبت کردن