2777
2789
عنوان

توقعات پدرم

132 بازدید | 6 پست

پدرم خیلی نصیحتم میکنه انگار همیشه نگرانه. هیچ وقت راضی نیس ازم... همیشه توقع داره کامل باشم از بچگی اینجور بوده الانم وقتی میاد خونمون مثلا اگه یه وسیله ای سرجاش نباشه تذکر میده و ایراد میگیره اعتماد بنفسم صفره از بچگی... مثلا یادمه دانش اموز بودم امتحان ریاضی 18 میشدم ایراد میگرفت چرا غلط داشتی چرا بیست نشدی درصورتیکه بالاترین نمره کلاس 18 بود... خلاصه که من همیشه این حس و دارم که خوب و کامل نیستم

همیشه همه رو نصیحت میکنه حتی همسرمو.. بعضی وقتا در حد دخالت میشه بنظرم. مثلا ما داریم خونه میسازیم همه چی گرونه سرعتمون خوب نیس. هی به همسرم میگه چیتون از فلانی کمتره که اون خونه رو ساخته. خب اون تو ارزونی ساخته

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

آخی چقدر مث منی

ولی یه گوشت در باشه، اون یکی دروازه

منم از بچگی درسخون بودم و البته کم توقع

دیپلم زبان دارم

رشته م تجربی بود تو بهترین مدرسه استان

از 16 سالگی کار کردم

تنها شکستی که خوردم تو کنکور بوده که الان بعد 2~3 سال هنوز بهم سرکوفت میزنن که رشته خوب نیاوردم

اما الان از زندگی خودم راضیم

چون از بقیه همسن و سالام سر ترم بذار هر چی میخوان بگن،من راه و هدف خودمو دارم

آخی چقدر مث منی ولی یه گوشت در باشه، اون یکی دروازه منم از بچگی درسخون بودم و البته کم توقع دیپلم ...

ببین انگار هیچ وقت به چشم پدرم نمیومدم همیشه میخواسته کاملترین باشم منم از این ور بوم افتادم آخرش شدم یه زن با اعتماد بنفس کم و افسرده

آخی چقدر مث منی ولی یه گوشت در باشه، اون یکی دروازه منم از بچگی درسخون بودم و البته کم توقع دیپلم ...

حالا هی یادم میاد دانشگاه که قبول شدم تا یه ترم هی میگفت بیا باز کنکور بده رشته بهتر قبول بشی..همه خوشحال بودن اومدن دانشگاه من شک و تردید داشتم که چرا رشته دیگه نرفتم

حالا هی یادم میاد دانشگاه که قبول شدم تا یه ترم هی میگفت بیا باز کنکور بده رشته بهتر قبول بشی..همه خ ...

یه وقت با خودت فکر کن

حرفای همه رو از سرت بیرون کن

ببین از زندگیت چی میخوای

بنویس شون

راه خودتو پیدا کن، تو برای خودت زندگی میکنی

آینده تو تاثیری روی زندگی دیگران نداره