2777
2789

تنهاشدم تو خونه کلی کار سرم ریخته. الان مهماشو انجام دادم. چرا کار خونه مال خانوماس😭😭😭دوسدارم یوقتا هم عذابم میده. شما از صبح چیکارا کردید؟ چه کارایی مونده انجام بدید؟

من فقط پاشدم لباسشویی رو روشن کردم و دوباره دراز کشیدم

دیروز از بس خونه رو سابیدم خسته شدم

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دیشب کتابای بچه هارو جلد کردم الان پذیرایی ریخت وپاشه ولی ی ساعت میخوابم بعد کارهامو میکنم 

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

شماها بچه هاتون میرن مدرسه دیگه نمی خوابید ؟ اتفاقا الان مزه میده بخوابیم 

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

دو سه ساعته من جم و جور میکنم چون خونم تمیزه  ولی ناهار میخام کتلت درست کنم 

معلمم. اولین مهری هست که به خاطر مرخصی زایمان تو خونه موندم. ۱۵ روزه زایمان کردم بدنم درد میکنه و کوفتس. خونم با این که قبل از زایمان یه کارگر اومد و تمیز کرد الان شهر شامه. تو آشپزخونه ظرفا مونده کلی لباس برای شستن هست. 

من كه اين چند روز تعطيلى خونه نبودم 

ديروز لباسشويي روشن كردم و كلى گردگيرى و بشور و بساب 

الان مونده اتاق دخترم 

لباس هم دارم اتو كنم 

ناهار هم ماكارانى ميذارم 

ولى حوصله كاو خونه ندارم 

هى تمييز كن 

هى كثيف شه 

🧿
معلمم. اولین مهری هست که به خاطر مرخصی زایمان تو خونه موندم. ۱۵ روزه زایمان کردم بدنم درد میکنه و کو ...

ول کن خونه رو خونه من بدتر با دوتا بچه سه ماه زاییدم  

التماس دعا