2777
2789
درکل این رو میدونم که خانواده شوهر چندان اهمیت ندارن.مهم شوهره آدمه که باید عاشق زنش باشه. ممنون از ...

همون شوهر هم حرف مادرشو بیشتر قبول داره تا زنش

تا بخواد متوجه بشه کدوم راست میگه کلی طول میکشه

باید خودت حواست باشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همون شوهر هم حرف مادرشو بیشتر قبول داره تا زنش تا بخواد متوجه بشه کدوم راست میگه کلی طول میکشه بای ...

راس میگی.هرچی باشه اون مادرشه.آهاااااا من مثلا صدا ضبط میکنم مثه این فیلما که بهش ثابت کنم مادرت فلان چیز رو بهم گفت.ههههه

واییییییی.مادرشوهرت ازت رسما سوءاستفاده میکرد

کاش فقط اینا بود

زندگیمو سیاه کرد،دیگه شوهرم به حرف اومد و یه دعوایی بینشون بپا شد😔

باورت نمیشه مادرشوهرم جلو روم هیچ نمیگه،تا میرم خونشون چنان بغلم میکنه بوسم میکنه

خدا نصیب گرگ بیابون نکنه

آدم خوب و بد همه جا پیدا میشه 

اما شما برای حفظ روابط ، زیاد باهاشون ارتباط صمیمی نداشته باش و همیشه با احترام رفتار کن تا بهت احترام بذارن 

مسایل خصوصیتو پیششون عنوان نکن

😁😁😁😁😂😂😂

برخورد مرا با شخصیتم اشتباه نگیر، شخصیت من چیزی است که دارم، برخورد چیزی است که تو تعیین میکنی... شکسپیر

(شاید جایی از جمله تغییر کرده باشه، ولی مفهوم همینه)

هر کسی در مقابل ادب و احترام و کم صحبتی خلع سلاح میشه، سیاست سیاست که میگن، همینه! بستگی به خودت داره، فقط بگم که ترس از بلا، از خود بلا بدتره! پیشداوری در هر کاری اجازه نمیده که درست و به موقع تصمیم بگیری... نکن اینکارو...