خدا به عمر شما هم عزت و به پولتون برکت بده دوست خوبم
خدا از دهنت بشنوه عزیز....انشاالله خدا کمک هممون بکنه تا از این شرایط سخت بگذریم
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
خانما هیچ غصه اینده ای که ازش خبر ندارینو نخورین باور کنین من ده سال پیش که ازدواج کردم ی میلیون پول پیش خونه میشد نداشتیم که بگیریم بریم سر زندگیمون ولی خدا خواست تو ده سال همه چی عوض شد فقط به لطف و کرم خدا امیدوار باشین والبته خودتونم چاره جو باشین
حساب کن با این گرونیا کی دیگه با دو سه تومن میتونه خونه و ماشین بخره به مسائل پزشکی بهداشتی اهمیت بد ...
اره خب قطعا مجبوریم از یسری چیزها بزنیم هرکسی بسته به شرایطش
مثلا شمانگران بچه اتی که اینده اش چی میشه
من نگرانم که بخاطر شرایط مالی نمیتونم یچه دار بشم.و ....هرکسی یجور
خدابهمون رحم کنه
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
خانما هیچ غصه اینده ای که ازش خبر ندارینو نخورین باور کنین من ده سال پیش که ازدواج کردم ی میلیون پول ...
آره منم خیلی امیدوارم به آینده میگم خدا خودش میدونه من چیز زیادی نمیخوام درحدی باشه شوهرم خوشحال باشه بخدا اول برای اونایی که بدترازمن هستن میخام چون واقعا میبینم بعضی هارو از خودم دلخور میشم که فقط خودمو میبینم
خانما هیچ غصه اینده ای که ازش خبر ندارینو نخورین باور کنین من ده سال پیش که ازدواج کردم ی میلیون پول ...
اره دقیقا...فقط باید امید داشت و البته تلاش هم کرد انشاالله درست میشه