2821
2789
من بااینکه مشکل مالی ندارم ولی ولخرجی ندارم خرید لباس اینا فقط حراج های آخر فصل من و شوهرم درآمد د ...

الهی شما داری از عمر و جونیت می‌گذری عزیز حاصل تلاش رو میگیری بهتر که ولخرجی نمیکنی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا به عمر شما هم عزت و به پولتون برکت بده دوست خوبم

خدا از دهنت بشنوه عزیز....انشاالله خدا کمک هممون بکنه تا از این شرایط سخت بگذریم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

خانما هیچ غصه اینده ای که ازش خبر ندارینو نخورین باور کنین من ده سال پیش که ازدواج کردم ی میلیون پول پیش خونه میشد نداشتیم که بگیریم بریم سر زندگیمون ولی خدا خواست تو ده سال همه چی عوض شد فقط به لطف و کرم خدا امیدوار باشین والبته خودتونم چاره جو باشین 

تو دیگر نیم من نیستی تمام منی  
حساب کن با این گرونیا کی دیگه با دو سه تومن میتونه خونه و ماشین بخره به مسائل پزشکی بهداشتی اهمیت بد ...

اره خب قطعا مجبوریم از یسری چیزها بزنیم هرکسی بسته به شرایطش

مثلا شمانگران بچه اتی که اینده اش چی میشه

من نگرانم که بخاطر شرایط مالی نمیتونم یچه دار بشم.و ....هرکسی یجور

خدابهمون رحم کنه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
خانما هیچ غصه اینده ای که ازش خبر ندارینو نخورین باور کنین من ده سال پیش که ازدواج کردم ی میلیون پول ...

خدابزرگه بله فقط یکم آدم بلید صبورباشع. خدا با صابرین هست

خدایا بابت همه چی شکرت🙏🙏
خانما هیچ غصه اینده ای که ازش خبر ندارینو نخورین باور کنین من ده سال پیش که ازدواج کردم ی میلیون پول ...

آره منم خیلی امیدوارم به آینده میگم خدا خودش می‌دونه من چیز زیادی نمی‌خوام درحدی باشه شوهرم خوشحال باشه بخدا اول برای اونایی که بدترازمن هستن میخام چون واقعا میبینم بعضی هارو از خودم دلخور میشم که فقط خودمو میبینم

اره دقیقا...فقط باید امید داشت و البته تلاش هم کرد انشاالله درست میشه