2821
2789
هر خانواده ای که کمتر از 5800000 (البته مال ماه پیشه) درامد داشته باشه زیر خط فقره .خودمونم جزو همین ...

این امار بدرد خودشون میخوره بقول شمااینجوری هممون زیر خط فقریم😂😂😂😂این ۵۸۰۰مال اونهاست که خرجهای لوکس هم دارن

البته نظر منه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خداییش برااوتها که اجاره میدن خیلی سخته....ولی ماخونه پدر شوهرم هستیم

باماهی یه تومن میگذرونیم.ازهیچ جیز هم کم نمیذاریم.همیشه هم میوه وگوشت و...داریم اما به انداره.مسافرت هم حتماسالی دوسه بارمیریم البته باصرفه جویی😂😂لباس همدر حد نیاز ..همیشه تمیز ومرتب میپوشیم و میخریم..اما از جاهای گرون نه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

من بااینکه مشکل مالی ندارم ولی ولخرجی ندارم

خرید لباس اینا فقط حراج های آخر فصل

من و شوهرم درآمد داریم ولی خدایی خیلی کار میکنیم 

یه شب در میون خونه نیستیم کلی اضافه کار داریم البته اجباری اون طوری که بقیه ممکنه فک کنن تو ناز و نعمت نیستیم

این امار بدرد خودشون میخوره بقول شمااینجوری هممون زیر خط فقریم😂😂😂😂این ۵۸۰۰مال اونهاست که خرجهای ...

حساب کن با این گرونیا کی دیگه با دو سه تومن میتونه خونه و ماشین بخره به مسائل پزشکی بهداشتی اهمیت بده غذای سالم و مقوی بخوره؟خداتومن برا ثبت نام بچه ها تو مدارس میگیرن حتی اونم خیلیا ندارن بدن.زندگی که الان ما داریم زندگی نیست بلکه فقط سعی میکنیم زنده بمونیم چون لذتی ازش نمیبریم.باور کن ما مردم کم توقعی هستیم

ماهی سی تومن 

خدابیشتر بده....حلالتون😊

ولی باز خداروشکر میکنم بخدا بعضی هارو میبینم دلم براشون کباب میشه خدایا به همه مردان توان بده هروقت ...

اره واقعا مردها خیلی سختشونه.من حاضرم برم کارکنم کمکش باشم اما خودش میگه نه نمیخواد خودتو اذیت کنی