2821
2789

شوهرم نرسه  دو جا کار میکنه ماهی حدود ۷ ، ۸ تومن خودمم ماهی حدود ۴

ولی حدود ۷ تومن قسط میدیم خداروشکر مشکل مالی نداریم ولی خرجمون زیاد نیس بیشتر بدهی و قسط میدیم

خونه عوض کردیم در طول یکسال تمام وسایل رو هم جدید خریدیم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شوهرم نرسه  دو جا کار میکنه ماهی حدود ۷ ، ۸ تومن خودمم ماهی حدود ۴ ولی حدود ۷ تومن قسط میدیم خ ...

الهی...چه ایده ال...خدا بیشتر بده بهتون...

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
استارتر البته    

اره دقیقا.

اومد ماروجمع کرد و در رفت😂😂😂

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
اخه شهرستان ارزون تر از تهران و شهرای بزرگه.برا همین هزینه ها متغییره.

خب اره شهرستان ارزونتره

مااصفهان هستیم

وای بعد درآمدش درمیاد

یه دفعه پول هست ، یه دفعه نیست

ظاهره شغلش خوبه، نا شکر نیستم، اما مثلا خیلی وقته میوه نخریدیم

بچه هم نداریم

الانم میگه میخوام جمع کنم، از وقتی شنیدم خیلی فکرم مشغوله😑😢😑

شوهرمن اصلا فکرش این نبود بااینکه اگه باباباش میموند بیشتر درامد داشتیم ولی خب دوست داده اقای خودش ...

خوب مهم کار طرفم بوده...ما از یه جهاتایی هم خیلی واسمون خوب شده مثلا دو هفته ول کرد شوهرم رفتیم مسافرت یا تا الان حدود ده بار تو ی سالی که باهمیم رفتیم مسافرت همه شهرها راحت ول میکنه میره به کسیم جواب پس نمیده🙃🙂یا خیلی وقتها باهم میریم‌ بیرون ...یا بعضی وقتها نمیره سرکار....شوهر منم آقای خودشه هیچ کاری توی دفتر بدون اجازه نمیشه انجام بشه هیچ قراردادی چون مدیرعامل و سهام دار هست....ولی خوب چون شوهرم خیلی بدخرج میکنه حساب کتابها دست اونهاست...اونا بهش پول میدن ولی خیلی هم کمکمون میکنن...البته ما ممکنه در آینده اصلا بریم خارج...دیگه من نمی دونم شوهر شما کارش چنگی بوده و چه جوری بوده عزیزم....

خوب مهم کار طرفم بوده...ما از یه جهاتایی هم خیلی واسمون خوب شده مثلا دو هفته ول کرد شوهرم رفتیم مساف ...

من شوهرم باباباش کارساختمانی میکردن.بسازوبفروش بودن کل پولم برعکس شمادست شوهرم بو. اماخب باپدرش نمیساخت.یجورایی باباش زور بود و خب چون پیرتره باایده ی جوونهاکنار نمیومدبراهمین شوهرم گفت من دستم بستا اس نمیتونم کاری که بنظرم درسته روانجام بدم

انشاالله شمام موفق باشی گلم