2777
2789
عنوان

شیرینی کشمشی و رانی هلو ماریا + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 37092 بازدید | 475 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ابگوشت خوری و پیش دستشم دارم با ماست خوریش 😂😂

من آبگوشت خوریشو دارم.ولی اقاهه بشقاب و پیش دست و کاسه ماست نداشت ازش بخرم  شما چند خریدی؟

«سلامتی آقا امام زمان (عج) صلوات»«انشالله به زودی مامان بشم صلوات» 

عالیییییییییی . 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
والا اخه انصافه این همه هنر بده به شما منم بی هنر درست کنه    

وای نه این چه حرفیه . در عوض من حتی یه سوزن بلد نیستم نخ کنم . شاید شما بلدی باشی . همه کارای خیاطی خونه رو شوهرم انجام میده من داغونم 😁

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
ماریا جان قربونت برم من دستور کاپ کیک ازت گرفتم یادته ک گفتی بااطمینان درست  کن۱۷۰ تا درست کردم ...

خب خدارو شکر که راضی بودی عزیزم . خیلی منتظرت بودم ببینم نتیجه کارت چی شد .نگفتی . اره اون دستور حرف نداره 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

دلم آب افتاااد استاد جونم 😍😍

خب خدارو شکر که راضی بودی عزیزم . خیلی منتظرت بودم ببینم نتیجه کارت چی شد .نگفتی . اره اون دستور حرف ...

اجی یادم رفت بت خبرشو بدم

ولی ترکونداون دستور مشتریم خیلی راضی بودچند برابرش کردم عالی ی شد

فقط رو وانیلش موندم ک یک چهارم قاشق چایخوری بسشه؟؟؟