2777
2789
عنوان

شیرینی کشمشی و رانی هلو ماریا + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 37119 بازدید | 475 پست
فداتم عشقم 😍

😍😍عزیزمی عشقم . استاد . 

کاش تهرون بودی ☹☹

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
من آبگوشت خوریشو دارم.ولی اقاهه بشقاب و پیش دست و کاسه ماست نداشت ازش بخرم    شما چند خرید ...

ماست خوری رو سه تومن . ابگوشت خوری 12.

کوزه ماست 10.

کوزه دوغ و شربت 17

پیشدست 7 تومن

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینا کیک شیفونه با تزیین های مختلف که تو تاپیک دو شب دیگه مفصل توضیح میدم براتون.

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
ماست خوری رو سه تومن . ابگوشت خوری 12. کوزه ماست 10. کوزه دوغ و شربت 17 پیشدست 7 تومن

من پارچشو ۱۰_ لیوانشو ۳_ ابگوشتشو ۵ خریدم

ب خوشی کار بزنی خواهرم

«سلامتی آقا امام زمان (عج) صلوات»«انشالله به زودی مامان بشم صلوات» 
سلام افرین میشه دستور کاپ  کیک بدی کامل

سلام . بله چشم .تو تاپیک بعدیم کامل میگم. براتون

وای نه این چه حرفیه . در عوض من حتی یه سوزن بلد نیستم نخ کنم . شاید شما بلدی باشی . همه کارای خیاطی ...

نه عزیزم ماشالله هیچ هنری ندارم  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
😍😍عزیزمی عشقم . استاد .  کاش تهرون بودی ☹☹

شرمنده میکنی .وای چه جوری تو اون ترافیک زندگی میکنین شما . کاشکی تو سمنان بودی . اروم و کم جمعیت 

اجی یادم رفت بت خبرشو بدم ولی ترکونداون دستور مشتریم خیلی راضی بودچند برابرش کردم عالی ی شد فقط رو ...

خیلی خوشحال شدم . اگه چند برابر میکنی تخم مرغ هارو وانیل نصف قاشق چایخوری بریز . سر خالی 

شرمنده میکنی .وای چه جوری تو اون ترافیک زندگی میکنین شما . کاشکی تو سمنان بودی . اروم و کم جمعیت&nbs ...

😀😀😀. از خدام بود 😘😘

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
هلاک این استیکرات شدم که من

😂😂😂😍😍😍😍😍