2777
2789
عنوان

خداحافظی

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 29 پست
مگه می گذارند خانم ها کافه کار کنند؟ پسری؟

عزیزم بله ک میزارن چرا نذارن

مگه تو کافه ها ندیدی دخترا میان سفارش میگیرن؟؟مثل گارسون رستوران که میره سراغ هر میز چیزایی ک میخانو مینویسه....

#نه_به_لایک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرضیه جان انشا..‌موفق باشی همیشه و همیشه  قبولیت رو‌ تو این رشته تبریک میگم حالا چرا پاک کنی؟ ...

فدات بشم عزیز دلم😍😍توهم موفق باشی ایشالا

ولی دیگه نمیتونم بیام سایت چون من ادمی نیستم ک هم بتونم استفاده از گوشیمو کنترل کنم هم به زندگیم برسم😂😂😂😂😂😂خیلی سعی کردم اینطوری باشم مخصوصا پارسال که کنکور داشتم ولی نمیشه دیگه مثل اینکه تو خونمه این اخلاق

ممنون بابت تبریکت💚💚💚💚💚💚

#نه_به_لایک
فقط با کلمه ی "خداحافظی" ات یاد این شعر افتادم ب خداحافظی# ِ تلخِ تو سوگند،نشد ک تو رفتی و دل ...

وایییی خیلی قشنگ و جذاب بود این شعر

منو برد جاهای دور😍😍😍😍

فدات بشم💜💜

#نه_به_لایک
انشالله ک موفق باشی منم ساله اخر دانشگاهم و امیدوارم به خوبی و خوشی تموم بشه....

بهترینهارو برات ارزو دارم عزیز دلممممم😍😍😍💚💚💚💙💙💙💙💙ایشالا زندگیت بر وفق مرادت پیش بره

#نه_به_لایک

موفق باشی عزیزم 💕

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

موفق باشی گل بانو

تبریک واسه دانشگاهت😚

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
ی تاپیک بود یکی اسکرین چت با شما رو‌ گذاشته بود  اگه اشتباه نکنم.. ساختگی بود نه؟

ساختگی ن ولی ی جاهاییش ب دلخواه اون کاربر حذف شده بود.چندماه از اون چت ها گذشته بود .توی اون تاپیک قصدش این بود ک بگه زیباست و دخترا بهش پیام میدن😂نی نی یار خداراشکر چتای کاملمونو داشت اومد بهم گفت دیگه درموردش حرفی نزنیم.

ایشون میخواستن راه مرد قبیحو ی جور دیگه ادامه بدن ..

شکرخدا باشوهر خیلی خوبیم و نیاز ب کس دیگه ندارم.ب اکثر بچه هایی ک پشت سرم بخار اون پیاما حرف زده بودنم گفتم برن توی تاپبک هام اگه ی تاپیک درمورد شوهربد یا خانواده شوهر ازم دیدن اون موقع باور کنن حرفای اون اقا رو