2777
2789
عنوان

خداحافظی

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 29 پست
مگه می گذارند خانم ها کافه کار کنند؟ پسری؟

عزیزم بله ک میزارن چرا نذارن

مگه تو کافه ها ندیدی دخترا میان سفارش میگیرن؟؟مثل گارسون رستوران که میره سراغ هر میز چیزایی ک میخانو مینویسه....

#نه_به_لایک

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرضیه جان انشا..‌موفق باشی همیشه و همیشه  قبولیت رو‌ تو این رشته تبریک میگم حالا چرا پاک کنی؟ ...

فدات بشم عزیز دلم😍😍توهم موفق باشی ایشالا

ولی دیگه نمیتونم بیام سایت چون من ادمی نیستم ک هم بتونم استفاده از گوشیمو کنترل کنم هم به زندگیم برسم😂😂😂😂😂😂خیلی سعی کردم اینطوری باشم مخصوصا پارسال که کنکور داشتم ولی نمیشه دیگه مثل اینکه تو خونمه این اخلاق

ممنون بابت تبریکت💚💚💚💚💚💚

#نه_به_لایک
فقط با کلمه ی "خداحافظی" ات یاد این شعر افتادم ب خداحافظی# ِ تلخِ تو سوگند،نشد ک تو رفتی و دل ...

وایییی خیلی قشنگ و جذاب بود این شعر

منو برد جاهای دور😍😍😍😍

فدات بشم💜💜

#نه_به_لایک
انشالله ک موفق باشی منم ساله اخر دانشگاهم و امیدوارم به خوبی و خوشی تموم بشه....

بهترینهارو برات ارزو دارم عزیز دلممممم😍😍😍💚💚💚💙💙💙💙💙ایشالا زندگیت بر وفق مرادت پیش بره

#نه_به_لایک

موفق باشی عزیزم 💕

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

موفق باشی گل بانو

تبریک واسه دانشگاهت😚

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
ی تاپیک بود یکی اسکرین چت با شما رو‌ گذاشته بود  اگه اشتباه نکنم.. ساختگی بود نه؟

ساختگی ن ولی ی جاهاییش ب دلخواه اون کاربر حذف شده بود.چندماه از اون چت ها گذشته بود .توی اون تاپیک قصدش این بود ک بگه زیباست و دخترا بهش پیام میدن😂نی نی یار خداراشکر چتای کاملمونو داشت اومد بهم گفت دیگه درموردش حرفی نزنیم.

ایشون میخواستن راه مرد قبیحو ی جور دیگه ادامه بدن ..

شکرخدا باشوهر خیلی خوبیم و نیاز ب کس دیگه ندارم.ب اکثر بچه هایی ک پشت سرم بخار اون پیاما حرف زده بودنم گفتم برن توی تاپبک هام اگه ی تاپیک درمورد شوهربد یا خانواده شوهر ازم دیدن اون موقع باور کنن حرفای اون اقا رو