2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من کاملا میدونم

بچه اگه سر ته بشه .اگه از جایی بیافته .شیردونی میشه 

من جلوی چشمم دیدم

اسهال شدید میگیره 

یا استفراغ شدید .

معدش هیچ چیزی رو قبول نمیکنه.در اصل قدیم ها میگن شیر دونی شده .

بچه ای ک فقط شیر میخوره این طور میسه .اگه تکون بخوره .یا خیلی بالا پایین بندازنش

وای خیلی بده .بچه خواهر شوهرم از تخت افتاد به 3 ساعت بعد تا چند روز این طوری شد .گفتن شیر دونی شده .دکتر بردن سونو گفتند معدش پیچیده و باید عمل کنه وگرنه میمیره

یه از این خانم قدیمی ها با ماساژ و چرب کردن نجاتش داد.

اگه عمل میکرد گه وای چقدر عوارض داشت تا اخر عمر معدش دستکاری شده بود

وای من کاملا میدونم بچه اگه سر ته بشه .اگه از جایی بیافته .شیردونی میشه  من جلوی چشمم دیدم ا ...

من شوهرم وقتی با پسرم بازی میکنه خیلی هیجانی بازی میکنن پسرم یکی دوبار دیدم سرو تهش کرد😑 بعد یکی دوروزه دست میزاره رو دلش میگه درد میکنه...دیشبم کلی بالا اورد امروزم همش اسهال بود اشتهاشم خیلی کم‌شده رفتم‌دکترش اینجا نبود یه دکتر دیگه خواستم ببرمش نوبت واسه فردا داد...اومدم خونه مامانم‌ گفتم پسرم اینجوری شده گفت وای  سروتهش نکردین؟؟ شیردان شده نمیدونم چیکارش کنم‌الان...پسرم دوسال و سه ماهشه شیرپاستوریزه هم میخوره

نه بچه های بزرگ کمتر میشن  ولی اخه چرا شوهرت این کارا رو میکنه. ما رو خم سر و ته کنند داغکن م ...

نمیدونم بخدا یه بازیهایی باهم میکنن این دوتا که من جیغم درمیاد‌از دستشون...