2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 57 پست
عجیبِ 🤔🤔🤔 برای من تمام پستام داره ممکنه مشکل نینی سایت باشه

الان ی تایپک زدم کمک خواستم از نی نی یار . مروارید زیبا پیام داده منم. منم خواهش کردم پاکش کنه میگه خودت چرا پاک نمیکنی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پس چرا برای من داره پستای خودم ؟🤔  الان میتونم عکسی ک توی کامنت بالا فرستادم رو حذف کنم راست ...

لطف داری عزیزم چشماتون قشنگ میبینه الان که دارم سکته مسکنم واسه عکسم پاک نمیشه

وااای خیلی دوره از شهر ما😔منم دقیقا چهار تومن گذاشتم کنار ولی شهر ما ۷میلیون به بالا میگیرن

وای ما سنندجیم ۳ونیم. کرنانشاهم هست کار دکتراشون فوق العادس ۴ تومن

وای ما سنندجیم ۳ونیم. کرنانشاهم هست کار دکتراشون فوق العادس ۴ تومن

ممنون عزیزم.ولی من کرمانم .کاش میتونستم بیام شهر شما عمل کنم .عزیز میشه لطف کنی اسم وادرس دقیق دکتری که میگی کارش خوبه بگی بهم؟اگه شماره مطبم بدی که دیگه خیلی لطف میکنی

صبر،اوج احترام به حکمت خداست 🌱
ممنون عزیزم.ولی من کرمانم .کاش میتونستم بیام شهر شما عمل کنم .عزیز میشه لطف کنی اسم وادرس دقیق دکتری ...

چشم. دکتر محمدرضا سلطان مرادی متخصص گوش حلقو بینی. آدرس مطبش خیابن پاسداران کوچه یغموری

چشم. دکتر محمدرضا سلطان مرادی متخصص گوش حلقو بینی. آدرس مطبش خیابن پاسداران کوچه یغموری

یع دنیا ممنون عزیزم😍😍😍ایشالا خوشبخت بشی خیلی😍😍

صبر،اوج احترام به حکمت خداست 🌱