سلام عزیزان. من بینی م کلا مشکلی نداره که تو چشم باشه ولی خواهرام بم میگن قبل ازینکه عروسی کنی بینی عمل کن که خوشگلتر بشی تو عروسیت. به هرکسیم میگممیخوام عمل کنم میگن کجاشو عمل میکنی تو که مشل نداری. خودمم ب شدت افتاده سرم . حالا به نظر شما اون هزینه رو واسه بینی یا واسه جهیزیه انجام بدم؟؟ هرچند جهیزیم تقریبا دارم . متاسفانه بلد نیستم عکس بزارمو حذف کنم تو نینی سایت وگرنه عکسمو میزاشتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من جات بودم حتما عمل ميكردم،عزيزم زيبايي مهمترين چيزع،خودت كه زيبايي وقتي با عمل زيبا تر ميشي حتما اين كار رو بكن،وسايل خونه رو كم كم باشوهرت ميخريد،وظيفه بابا نيس بده كه
رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔 من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....
خلى اخه؟😐😐😐😐😐 عكل كلى عوارض داره تازه يه موقع بعد عمل بينيت ناقضةص بشه از دس اين دكتراى خرابك ...
یه دکتره تو شهره ما که بینی کل پرسنل بیمارستانو از صفر تاصد عمل کرده. کارشم درسته خدایی مگر اینه من بدشانس باشم. الانم میگم واسه جهیزیم خیلی مهمتره یا بینی هزینه کنم ب نظرتون
عزيزم اونجا كه نوشته ارسال نظر عكس كوه و ماه داره اونو بزن عكس رو انتخاب كن بعد بفرس
وقتي هم خواستي پاك كني ٣ نقطه رو بزن بعد گزينه حذف
رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔 من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....
یه دکتره تو شهره ما که بینی کل پرسنل بیمارستانو از صفر تاصد عمل کرده. کارشم درسته خدایی مگر اینه من ...
عزيزم جهيزيه مهم نيس همه رو كه نبايد بابات بده،يكمشو با تلاش خودتون به دست بياريد،نظر من اينه عمل كن
فرض كن همه از زيباييت تعريف كنن بهتره يا جهازت؟؟جهاز فراموش ميشه اما زيبايي تو چشمه