2777
2789
عنوان

پسرمو زدم 😢😭😭😭😭😢😢😢

985 بازدید | 21 پست

لطفا سرزنشم نکنید .داغوووونم ..تو این دوسالو خورده ای حتی ب حالت شوخی یا ترسوندنشم حتی رو دستشم نزده بودم ...اصلاا نزده بودمش .تازه تو اون تاپیک ک راجب کت کودک بود چقد اون مادرار لعنت کردم ک بچه های کوجیکشونو میزنن😢

ولی امروز حالم خیلی ب بود شوهر ذلیل شده مم بد جور عصبیم کرده بود ..بچم تو حیاط سر خورد افتاد پیشونیش بد جور کبود شد ..منه کور شده احمقم وقتی پیشونیشو دیدم حالم بد شدترسیدم بد جوری زدمش دوبار محکم زدم از پشت گردنش خییییلی محکم 😢😢😭😭😭😭کلی گریه کرد .نمک رو زخمم نپاشید خودم از صب دارم گریه میکنم و خودمو لعنت ..وقتی نگاش میکنم بغض میکنم ...ی چیز بگید اروم شم 😭😭

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

چی بگیم؟؟ازش بپرس بخشیدی مامانو ؟؟؟

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عب نداره عزیزم مگه ما بچه نبودیم؟ ما خودمون با کتک بزرگ شدیم 😂😍 غصه نخور 

ولی دیگه نزنش

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

کارت که در واقع افتضاح بوده و خیلی مخرب 😔 

اما به هر حال ادمیزاده و ممکنه خطا بکنه دیگه . سعی کن هرگز تکرار نکنی . با یه جایزه ویژه از دلش بیار و مرتب یاداوری کن که حق زدن نداریم . بگو بهش که اشتباه کردم نمیخواستم بزنمت

درکت میکنم.واقعا سخته مادری مخصوصا که مسایل دیگه هم اذیتت کنه

😢😢😭😭😭

وقتایی ک حالم بده اصلا نمیزارم بجه هام بفهمن یا اینکه سر اونا خالی کنم .ولی یهو تو حیاط افتاد پیشوتیش بد جور باد کرو خیلی ترسیدم😭زدمش

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
وا خب چرا زدیش؟ مگه کبود نشده بود؟

اره .ب خاطر همون یهو حالم خیلی بد شد ولی نمیدونم چرا جای بغل و نوازش زدمش 😭خدا منو بکشه

وای من اینقدر از این کارا میکنم خدا بکشدم ولی بچمم بی نهایت شیطون وزبون درازه. 

دیگه اعصاب نداریم تواین دوره زمونه این شوهرامونم اتیش میزنن به جیگرمون ماهم تلافیشوسربچه درمیاریم

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری