2777
2789
عنوان

طرز تهیه ی مرغ خوشمزه بگید کدبانوها

| مشاهده متن کامل بحث + 28183 بازدید | 24 پست
مرغاي منوتعريف نباشه خيلياميگن خوشمزه هست،اول اينكه مرغ درشت نبايدباشه،بعدمرغ وكامل سرخ ميكنم باسوي ...

ممنون عزیزم

هرکی راجب زایمان طبیعی اپیدورال اطلاعاتی داره بهم بگه یه دنیا تشکر😘😘😘😘

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مرغ های منم اصلا خوب نمیشه توشم همه چی میزنم  فلفل دلمه ای زرد چوبه پیاز هویج  هر روش کع ...

خخخخ برای منم همه این موادومیزنماولی نمیدونم چرابازم بیمزس😂

عزیزم چند مدل میشع بستگی به ذائقه تون داره... یه مدلش مرغ رو فقط چن مین آبپز کن زیاد نپزه بعد تو تا ...

ممنون عزیزم😘😍

من اول مرغ سرخ میکنم یکم بعد برمیدارن پیاز داغ میکنم بعد رب میزنم بعد چنتا تیکه فلفل دلمه و یکی دو ت ...

ممنون عزیزم😘😍

من خودم مرغ دوست ندارم اما مرغ پرتقالی خیلی به نظرم خوشمزست.با آب پرتقال می پزم و زعفرون و چوب دارچین هم برای خوش طعم شدن داخلش می ریزم.میتونی آلو بخارا هم بریزی.

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.

خیلی مدلا

ولی برای تنوع حتما یه بارمرغ نمکی بپز

عاااالی میشه

مرغ درسته یاتکه شده رو توفویل بپیچ و بذار رونمک فراوون توقابلمه...روشم نمگ بریز....بذاردوساعت دربسته بپزه

هم میتونی مرغ ساده رواینجورکنی

هم میتونی ازقبل مزه دارکنی وبعدلای فویل بذاری

درهرصورت عالی میشه

بوی عطرش خونه روبرمیداره

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

سلام خانوما.من شمالیم خودم ک این کارو میکنم برای درست کردن مرغ .اول مرغ و ادویه میزنم اپز میکنم زیادم نپزه بعد سرخ میکنم خوب .بعد پیازو سرخ میکنم بهش الوچه  قرمز یا الو و فلفل دلمه و گردوی خورد شده ( درشت باشه ی کم ک تو خورشت مشخص باشه )میریزم بعد ربو اضافه میکنم تفت میدم ی لیوان اب میریزم مرغارو بهش اضافه میکنم .میزارم ک ابش غلیظ شه چون مرغا از قبل پخته شده نیاز نیس ک زیاد روشعله باشه چون الو ها له میشن.فقط در حد اینکه الو نرم بشه و ابش غلیظ.میتونین برای خوشمزه تر شدن رب الوچه یا رب انار یا اب نارج و انار دون شده اضافه کنین .

سلام.من مرغ فریز شده رو برمیدارم میزارم توی دیگ بخار بعد خیلی بهش نمک میزنم و یک استکان آب بهش اضافه میکنم میزارم بیست دقیقه بپزه بعد از بیست دقیقه برش میدارم توی ماهیتابه سرخش میکنم بعد توی یک ماهیتابه دیگ خیلی روغن میریزم وسیر وپیاز رنده شده روبهش اضافه میکنم یکمی ک سبک شد بهش رب میزنم وسرخ میکنم وبعدسیب زمینی میریزم بعد هویج میریزم دارچین وفلفل سیاه و ادویه وزعفرون میزنم بعد آب میریزم بعد مرغارو میریزم بعد شعله رو کم میکنم یکم جابیوفته عالی میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز