2777
2789
عنوان

طرز تهیه ی مرغ خوشمزه بگید کدبانوها

28183 بازدید | 24 پست

مرغاتونو چهطور میپزین که انقد خوشمزه میشه میشه بگین؟

هرکی راجب زایمان طبیعی اپیدورال اطلاعاتی داره بهم بگه یه دنیا تشکر😘😘😘😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرغ رو با کمی اب 

با چند تیکه هویج فلفل دلمه ای پیاز و یه گوجه و نمک میذارم بپزه وقتی پخت از ابش جدا میکنم بهش زعفرون و ابلیمو و کمی رب میزنم و میذارن تو روغن تا خوب جا بیوفته و طعم و رنگ بگیره

من اول مرغ سرخ میکنم یکم بعد برمیدارن پیاز داغ میکنم بعد رب میزنم بعد چنتا تیکه فلفل دلمه و یکی دو تا چوب کوچیک دارچین میندازم توش بعد مرغارو میغلتونم تو اون سس بعد یکم اب میریزم روش در حدی که روی مرغا بیرون باشن از آب و سس روشون حل نشه 

بیس دقیقه میذارم بپزه بعد مرغارو برمیگردونم بیی دقیقه دیگه بپزه بعد نمک و زعفران دم کرده میریزم توش میذارم 5 دقیقه دیگه بجوشه بعد کرغارو دوباره سرخ میکنم و روغنی که توش سرخ کردم میریزم تو آب مرغ

ضمنا من تو ماهیتابه مرغ درست میکنم و اگه داشته باشم اب پرتقالم میریزم توش موقع پختن

عزیزم چند مدل میشع بستگی به ذائقه تون داره...

یه مدلش مرغ رو فقط چن مین آبپز کن زیاد نپزه بعد تو تابه ب اندازه مرغت حالا 2 یا 3 قالب کره بنداز ..پیاز و سیر رو حلقه کن رو مرغا همه بزار تو کره ها با شعله خیلی کم بمزن...عالی میشه...در انتها مرغا رو بردار رب انار تفت بدع کمی بعد از سرو مرغ بریز کنارمرغت....

ی مدل دیگه ش هم ابپز کن سرخ کن ...پیاز داغ درست کن رب تفت بده خوش رنگ ک شد ادویه و فلفل اگر دوس داشتی کمی پودر اویشن اضافه کن...یه لیوان و نصف اب اضافه کن مرعا رو بچین توش..دو تا چوب دارچین بنداز توش...اگر دوس داشتی قارچ هم با پیاز تفت بده ..خوش طعم میشه...

مدل دیگه هم بریانیه...مرغ شکم پر...ته چین مرغ

نرغ من عالی میشه میشه بگید چطوری عکس بزارم تا عکس مرغی که درست کزدم رو بزارم.میدونم که باید تو قسمت ارسال نظر عکس اون تصویر و بزنی بعد یه کادر باز میشه و  بعد میرم تو گالری ولی هرچی رو تصویر میزنم نمیاد چکارباید کنم اشتباهم کجاست کمک

هر گاه ارزش ها عوض میشوند ،عوضی ها با ارزش میشوند .    گاندی
منم مرغم خوب درنمیاد اومدم یاد بگیرم

عزیزم اصلن سخت نی..مرغ رو بزار یخش وا شه..بعد روش ادویه و زردجوبه و فلفل بزن سرخ کن طلایی شه...تموم ک شد پیاز داغ کن و رب تفت بده با روغن زیاد یا کره...ادویه وفلفل و دارچین کمی اضافه کن بعلاوه زعفرون اگر داشتی یا زردجوبه...نکته ظریییییفش اینجاس نباید آب زیاد بریزی توش ..فقط یکی دولیوان...جوش ک اومد مرغا رو بچین توش...پیازات زیاد باشه..روی رون مرغها رو با چاقو یه قاچ بزن تا طعم پیاز ب خردشون بره...بپز و بخور و دعام کن گلی😉

مرغاي منوتعريف نباشه خيلياميگن خوشمزه هست،اول اينكه مرغ درشت نبايدباشه،بعدمرغ وكامل سرخ ميكنم باسوي گازمتوسط توي قابلمه كه درشوهم ميزارم بعدرنگ مرغم خوب كه سرخ شدقرمزميشه تقريبابعدپيازورنده ميكنم يه كم طلايي شدزردچوبه وفلفل سياه يه مقدارميزنم باهاش سرخ ميكنم بعدياچوب دارچين يه كم توي آب ميندازم ياهمون موقع تفت دادنه ادويه يه كم پودردارچين هم باهاش سرخ ميكنم بعدرب گوجه روسرخ ميكنم ادويه وپيازورب حتمابايدخوب تفت بدي كه بوي ادويه ياپيازوخاميه رب نده يه كم آبليموميزنم توي سسي كه آماده كردم بعدسينه هاي مرغ وبه ترتيب ميچينم ته قابلمه بعدروي هركدوم حدوديه قاشق ازسس مرغ ميزنم وبه ترتيب ران هاروهم ميچينموروش موادميريزم روش بعديه فلفل دلمه اي خوردميكنم ميريزم روي مرغاوچندتاتيكه ساقه كرفس هم ميريزم ونمك ميپاشمروي مرغهاوآب داغ ميريزم روي مرغاروبگيره بعددرشوميزارم حدودنيم ساعت باشعله متوسط جوش بخوره بعدسوي گازوكم ميكنم تاحدوديكساعت ونيم تادوساعت بستگي به اندازه مرغ هم داره تاپخته بشه بعدكه پخته شديك ربع مونده به خاموش كردنش زعفرون دم كردن ميريزم

مرغاي منوتعريف نباشه خيلياميگن خوشمزه هست،اول اينكه مرغ درشت نبايدباشه،بعدمرغ وكامل سرخ ميكنم باسوي ...

خیلی سخته 

حداقل ۳ ساعت زمان میبره

ولی احساس خوشمزه داشتم

جای من میل کن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز