2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم چند سالته ؟این چندمین شعرته؟فکرمیکنی استعداد داری؟من خودم شعر میگفتم رمانم مینوشتم فکرمیکنم باید شاخه ای دیگه از شعرو تجربه کنید مثلا سپید یا نو یه کمم کتاب بیشتر بخون اگه میتونی کلاس برو 

عزیزم چند سالته ؟این چندمین شعرته؟فکرمیکنی استعداد داری؟من خودم شعر میگفتم رمانم مینوشتم فکرمیکنم با ...

حدود بیست سالمه بیش تر روی نویسندگی تمرکز می کنم و تکست می نویسم گاهی اوقات هم شعر 

متلسفانه شرایط رفتن به کلاسو ندارم

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
حدود بیست سالمه بیش تر روی نویسندگی تمرکز می کنم و تکست می نویسم گاهی اوقات هم شعر  متلسفانه ش ...

گلم گاهی وقتا نوشته ها مقتضای سن مثلا خواهرخود من توسن شما یه دفتر کامل شعر داشت واقعا هم قشنگ میگفت بعد ازدواج دیگه چیزی ننوشت گاهی وقتا استعداد باید مطالعه کنی و زیاد بنویسی باید سعی کنی با مطالعه تو کارت پیشرفت کنی. تو نتم سرچ بزنی درمورد نوشتن کلی مطلب برات بالا میاره. ولی تو کلاس میفهمی استعداد داری یا نه. 

شعرباقافیه دستت ادم و میبنده واقعا استعداد و مطالعه زیاد میخاد  برو طرف شعرنو هرچی میاد تو ذهنت بنویس اخرش بده اطرافیان بخونن یا نشونه دبیر ادبیات بده نظر بده ایرادات و بگه تاثیرداره همنوشته هات و یه جا بنویس خاطره میشه