2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چند سالته ؟این چندمین شعرته؟فکرمیکنی استعداد داری؟من خودم شعر میگفتم رمانم مینوشتم فکرمیکنم باید شاخه ای دیگه از شعرو تجربه کنید مثلا سپید یا نو یه کمم کتاب بیشتر بخون اگه میتونی کلاس برو 

عزیزم چند سالته ؟این چندمین شعرته؟فکرمیکنی استعداد داری؟من خودم شعر میگفتم رمانم مینوشتم فکرمیکنم با ...

حدود بیست سالمه بیش تر روی نویسندگی تمرکز می کنم و تکست می نویسم گاهی اوقات هم شعر 

متلسفانه شرایط رفتن به کلاسو ندارم

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
حدود بیست سالمه بیش تر روی نویسندگی تمرکز می کنم و تکست می نویسم گاهی اوقات هم شعر  متلسفانه ش ...

گلم گاهی وقتا نوشته ها مقتضای سن مثلا خواهرخود من توسن شما یه دفتر کامل شعر داشت واقعا هم قشنگ میگفت بعد ازدواج دیگه چیزی ننوشت گاهی وقتا استعداد باید مطالعه کنی و زیاد بنویسی باید سعی کنی با مطالعه تو کارت پیشرفت کنی. تو نتم سرچ بزنی درمورد نوشتن کلی مطلب برات بالا میاره. ولی تو کلاس میفهمی استعداد داری یا نه. 

شعرباقافیه دستت ادم و میبنده واقعا استعداد و مطالعه زیاد میخاد  برو طرف شعرنو هرچی میاد تو ذهنت بنویس اخرش بده اطرافیان بخونن یا نشونه دبیر ادبیات بده نظر بده ایرادات و بگه تاثیرداره همنوشته هات و یه جا بنویس خاطره میشه