2777
2789
عنوان

شوهرم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 74 پست
خـدا بزرگه عزیزدلم بهش توکل کن  من چهار تا پسر عمه دارم سه تاشون ک خانماشون بعد یکسال حامله شد ...

ممنونم‌ انشالله😢😢

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته غصه نخور شاید عصبانی بوده یه چیزی گفته.مردا تو عصبانیت چرتو پرت زیاد میگن

عصبانی ک نبود ..اخه بببی چک گرفته بود گف بزن گفتم ن کمرم درد میکنه و شاید‌پریود شم برگشت گف تو نازایی یچی ک ۱ساله ثابت شده...

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

[QUOTE=69626173]عصبانی ک نبود ..اخه بببی چک گرفته بود گف بزن گفتم ن کمرم درد میکنه و شاید‌پریود شم برگشت گف تو نازای ...[/QUOTE

از دست این مردا   دهن این مردا بسته بشو نیست .حامله هم بشی حتمی میخواد دختر پسر کنه

عزیزم من بعد ۳ سال حامله شدم.نازایی چیه....خوب بسته به بدن زن و مرده .تازه از کجا معلوم از اون نیست ...

اینا کلن کوته فکرن اصن عقل ندارن از مادرش بدتر...مامانش میشینه بهش میگ ب زنت قرص نخری و بپا بببن قرص میخوره یا ن یا ب پسرس میگ نوار بهداشتی شده چقد تو چن میگیری😑😑

هر چقد میگم هنوز شاید بدن جفتمون آمادگی بارداری نداره و تا ۱سال طبیعیه میگ پس چرا بقیه شب اول باردار ...

باهاش دهن ب دهن نشو عزیزم بگو بچه نعمت خداست ب خیلیا میده ب خیلیام ن باخدام ک نمیشه دعوا کرد صبر میکنی و ب پام میشینی بسم الله جز این اگه فقط و فقط  بخاطر بچه منو میخوای  منو بخیر و شمارک ب سلامت😠😠

مرگ ی بار شیونم ی بار دیوونه میشی دختر  ی بار برای همیشه سنگاتو باهاش وا بکن و برا همیشه پرونده رو ببند 

ایشالله ک ختم ب خیرمیشه عزیزدلم

[QUOTE=69626173]عصبانی ک نبود ..اخه بببی چک گرفته بود گف بزن گفتم ن کمرم درد میکنه و شاید‌پریود شم ب ...

همون منم گفتم بهش ...گفتم اول میگن حامله شو بعد دختر شد بگن پسر بیار پسر شد بگن دختر بیار....

مشکل اینجاس گف حامله بشی دکترم نمیبرمت گفتم برو بابا دکتر خصوصی میگیری گف من پولشو ندارم و نمیگیرمم

نه بابا.عجب عجوزه ایه    

اره بابا...من ۲سال دیونه شدم از دسشون....آبجیش ک میگ سنت هم ک کم نیس گفتم فعلن ک ۲۲ام...آبجیش ۲۶سالشه و هنوز تازه بچه آورده

ممنونم‌ انشالله😢😢

من خودم یازدهمین سال ازدواجمه بچه ندارم حتی خودمو کشتم اما نمردم چیکار کنم چ کاری از دستم برمیاد چهار ساله اقدامم حتی دکترم گفت منع حاملگی هستی اجازه بارداری ب هیچ وجه نداری قسم خوردم اگه بازم جلوگیری داشته باشیم برای همیشه قید خونه و شوهر وزندگیمو میزنم دکترم رفتم تا دلت بخواد همه جور ازمایشیم هم خودم دادم هم شوهرم جفتمون سالمیم حتی دکتر میگه اگه باردار بشی احتمال دوقلو زایی داری و تنها مشکلی ک هست ضعف شدید بدنمه خیلی ضعیفم کلا انگار از وسط افریقا اومدم کلیم قرص و دارو داده میخورم اما ی بار ک حالم خراب میشه همه چی ب باد میره😔😔😔😔امیدم فقط بخداست از دست من ک کاری برنیومدو نمیااااااد

اخه ۲۲ سال سنی نیست که.من ۲۶ سالگی تازه عقد کردم ۳۰ سالگی بچم بدنیا اومد.

نمیفهمن ک ...هر چقدم بگم میگن بخاطر خودت میگی