2777
2789
عنوان

شوهرم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 74 پست
عزیزم برو دکتر زنان یه چک کن ...........بعد بهش بگو مگه من عروسکم که از سر تنهایی اومدی منو گرفتی ال ...

موقعیت دکتر ندارم ...دکتر ک برم قشنگ حرف در میارن ....منتظرم خدا ی کاری کنه

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبادا این حرفا تحریکت کنه و باردار بشی ها باید ریشه این حرف همسرتو دربیاری اگه واقعا چیزی در گذشته ...

دقیقا اگه اومد و پس فردا خدایی نکرده اون خانم با ی ازدواج ناموفق سر راه شوهرت سبز شد و اقا فیلش یاد هندستون کرد و عشقش دوباره فوران این وسط تنها کسی ک اسیب میبینه شمایی اول مشکلتونو حل کن بزار حرفاشو بزنه وخالی بشه بعدم بهش با ملایمت بفهمون ک هرچی بوده تموم شده و الان نسبت ب شما تعهد داره و شما ب پشتیبانی اون و اعتماد ب اون وارد این رابطه شدین پس حواسش بهتون باشه و اعتمادتون رو زیر پاش له نکنه ک جدا از عواقبش اه ادما دامنگیره

موقعیت دکتر ندارم ...دکتر ک برم قشنگ حرف در میارن ....منتظرم خدا ی کاری کنه

عزیزم اینجوری که نمیشه از نظر روحی تخریبت کنن .........یه جوری برو که نفهمن با مامانی خواهری کسی برو

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
عزیزم اینجوری که نمیشه از نظر روحی تخریبت کنن .........یه جوری برو که نفهمن با مامانی خواهری کسی برو

اینجا کسیو ندارم هیجارم بلد نیسم....اصن اجازه نمیده از خونه برم بیرون

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
آی خدا بری دکتر و مشخص بشه ایراد از خودشه ای خدااااا

من پریروز وقت پریودم بود تو ترشحاتم ی رگه خون دیدم و دیروز اصن چیزی نیومد و امروزم هر از گاهی لکه قهوه ای میبیتم نمیدونم شروع پریودمه چیه...دیروزم بی بی چک‌گرفتم‌ولی هنوز نزدم

اوهوم...قبلش شوهرم آمپول هورمون تو باشگا استفاده کرده بود ک بهش گفته بودن احتمالن بچه دار نمیشی واس ...

خب عزیزم تا یکسال اگه باردارنشدی هیچ ایرادی نداره حتی اگه دکترم میرفتی بهت میگفت تا ی سال صبر کنی بعدشم وقتی مشکلتو با همسرت حل کردیو تصمیم صد در صد برای بارداری گرفتی برو دکتر 

دکترم قبل هرکاری ازصحت و سلامت جنسی مرد و زن شروع میکنه و همسرت باید ازمایش بده الکی خودتو باچرت و پرتایی ک میگن عذاب نده چون زوده ک بهت گفته بشه خدایی نکرده نازا

من پریروز وقت پریودم بود تو ترشحاتم ی رگه خون دیدم و دیروز اصن چیزی نیومد و امروزم هر از گاهی لکه قه ...

چی بگم والا عزیزم باهمچین موضوعی که گفتی فعلا بچه دار نشی والا بهتره 

اینجا کسیو ندارم هیجارم بلد نیسم....اصن اجازه نمیده از خونه برم بیرون

عزیزم..... پس برات دعا میکنم خدا دلتو شاد کنه و جواب اونایی که تخریبت میکنن رو بده

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
خب عزیزم تا یکسال اگه باردارنشدی هیچ ایرادی نداره حتی اگه دکترم میرفتی بهت میگفت تا ی سال صبر کنی بع ...

هر چقد میگم هنوز شاید بدن جفتمون آمادگی بارداری نداره و تا ۱سال طبیعیه میگ پس چرا بقیه شب اول باردار میشن ....

میگم‌ ما اصن تو خانواده نازا نداشتیم میگ تو شدی....

در حالی ک یکی از داییاش و عموهاش ۱۷سال بچه دار نشدن..یکی از داییاشم کلن بچه دار نشده

من پریروز وقت پریودم بود تو ترشحاتم ی رگه خون دیدم و دیروز اصن چیزی نیومد و امروزم هر از گاهی لکه قه ...

خـدا بزرگه عزیزدلم بهش توکل کن 

من چهار تا پسر عمه دارم سه تاشون ک خانماشون بعد یکسال حامله شدن چهارمیم رکورد شکوند سال پنجم حامله شد هرموقع خدا بخواد ب بنده هاش نعمتشو عطا میکنه شک نکن ک تا الانم اگه اتفاقی نیفتاده ب نفع و صلاحت بوده ایشالله ک خوشبخت ترین باشی و دامنتم سبز بشه 💐💐😘

آخه با این اخلاقو طرز  فکر شوهرت چه بچه ای میخوای....

😢😢💔💔