بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مبادا این حرفا تحریکت کنه و باردار بشی ها باید ریشه این حرف همسرتو دربیاری اگه واقعا چیزی در گذشته ...
دقیقا اگه اومد و پس فردا خدایی نکرده اون خانم با ی ازدواج ناموفق سر راه شوهرت سبز شد و اقا فیلش یاد هندستون کرد و عشقش دوباره فوران این وسط تنها کسی ک اسیب میبینه شمایی اول مشکلتونو حل کن بزار حرفاشو بزنه وخالی بشه بعدم بهش با ملایمت بفهمون ک هرچی بوده تموم شده و الان نسبت ب شما تعهد داره و شما ب پشتیبانی اون و اعتماد ب اون وارد این رابطه شدین پس حواسش بهتون باشه و اعتمادتون رو زیر پاش له نکنه ک جدا از عواقبش اه ادما دامنگیره
آی خدا بری دکتر و مشخص بشه ایراد از خودشه ای خدااااا
من پریروز وقت پریودم بود تو ترشحاتم ی رگه خون دیدم و دیروز اصن چیزی نیومد و امروزم هر از گاهی لکه قهوه ای میبیتم نمیدونم شروع پریودمه چیه...دیروزم بی بی چکگرفتمولی هنوز نزدم
تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
اوهوم...قبلش شوهرم آمپول هورمون تو باشگا استفاده کرده بود ک بهش گفته بودن احتمالن بچه دار نمیشی واس ...
خب عزیزم تا یکسال اگه باردارنشدی هیچ ایرادی نداره حتی اگه دکترم میرفتی بهت میگفت تا ی سال صبر کنی بعدشم وقتی مشکلتو با همسرت حل کردیو تصمیم صد در صد برای بارداری گرفتی برو دکتر
دکترم قبل هرکاری ازصحت و سلامت جنسی مرد و زن شروع میکنه و همسرت باید ازمایش بده الکی خودتو باچرت و پرتایی ک میگن عذاب نده چون زوده ک بهت گفته بشه خدایی نکرده نازا
من پریروز وقت پریودم بود تو ترشحاتم ی رگه خون دیدم و دیروز اصن چیزی نیومد و امروزم هر از گاهی لکه قه ...
خـدا بزرگه عزیزدلم بهش توکل کن
من چهار تا پسر عمه دارم سه تاشون ک خانماشون بعد یکسال حامله شدن چهارمیم رکورد شکوند سال پنجم حامله شد هرموقع خدا بخواد ب بنده هاش نعمتشو عطا میکنه شک نکن ک تا الانم اگه اتفاقی نیفتاده ب نفع و صلاحت بوده ایشالله ک خوشبخت ترین باشی و دامنتم سبز بشه 💐💐😘