2777
2789
عنوان

شوهرم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 74 پست

مگه مجبورش کرده بودی ک بیاد خواستگاریت

یک سال شده ازدواج کردید حالا بچه برای چی میخواین

گذشتش هرچی بوده تموم شده باید الانشو ببینه

باهاش سرسنگین ش و کم محلش کن تا به اشتباهش پی ببره و عادی نشه

تیکر تولد دخترم😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه مشکل داری خودت رفتی دکتر که اصلا بفهمی داری یانه دقیقا یاد حرف مادر شدهرم افتادم‌گفت تو بهم تو ...

ن دکتر نرفتم....مادر شوهر منکه ماه اول بهم گف نازا😢

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
مطمئنی از عصبانیت نگفته؟؟ مردا حین عصبانیت هرچی از دهنشون دربیاد میگن 

دیگه تا این حد والا شوهرمنم وقتی عصبانی میشه دیگه نمیفهمه چی میگه ولی دیگه نه تا این حد

نهایتش میگه خر بودم اومدم تو رو گرفتم😐

وای خدا شوهر من با اینکه میگفتن باشه ۱سال بعد اقدام بیادکتر گفتم نه از همون ماه۳دنبال دکتر بودم هرماه که نمیشد با گریه میگفتم پری شدم میگفت فدا سرت من تورو برا بچه نمیخوام برام تو مهمی.

انشاا...که شوهرت خواسته مسخره بازی در بیاره

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏

خوب عزیزم فردا بلند میشی میری دکتر زنان خودت تنها هم میری کل ازمایش انجام میدی میزاری جلو مادر شوهرت و شوهرت قشنگ برو برا روح و روانت اینکارو انجام‌بده ببین مت دوساله دارم با مشکل نازایی شوهرم دست پنجه نرم‌میکنم منم دردی که تو کشیدی قبلا کشیدم پس نزار با روح روانت بازی کنن فردا حتما برو دکتر ازمایشات قبل بارداری انجام بده مشکل نبود به شوهرت بگو من که نداشتم جتما شما مشکل داری

ببخشید این حرفو میزنما میخواستی بگی تو یکی خفه لطفا

راحت باش،،،من یکی ک اصن ازش تنفر دارم..ًهمون مادر شوهرمه ک یادش میده دیگ

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

مبادا این حرفا تحریکت کنه و باردار بشی ها😑 بعد این حرفش هیچ اقدامی برای بارداری نکن 

باید ریشه این حرف همسرتو دربیاری اگه واقعا چیزی در گذشته هس باید باهم دربارش حرف بزنید 

بالاخره زندگی مشترکی گفتن تعهدی گفتن 

اگه منونادیده بگیری... تبدیل به کسی میشم که مجبورباشی هرروزببینی...👊

خدا لعنت کنه همچین مردایی که اینجوری دل یه دختر و که با هزار امید از خانوادشو دوستاش و خوشیای مجردی میزنه میاد خونه بخت میشکنن خدا سر خواهر خودشون بیاره جیگر خودشون و اون ننه هاشون آتیش بگیره حالشون جا بیاد به حق امام حسین 

عزیزم برو دکتر زنان یه چک کن ...........بعد بهش بگو مگه من عروسکم که از سر تنهایی اومدی منو گرفتی الانم بازیت تموم شده میخوای منو بندازی دور...........واااای خدا این مردا احساس ندارن چطوری دلشون میاد دل شریک زندگیشونو اینجوری بشکنن..........یعنی خواهر ندارن نمیترسن خدا سر خواهرشون بیاره

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
عزیزم از ابتدای ازدواجنون اقدامی؟

اوهوم...قبلش شوهرم آمپول هورمون تو باشگا استفاده کرده بود ک بهش گفته بودن احتمالن بچه دار نمیشی واس چن مدت و باید آمپول پاک کننده بدن بزنی