2777
2789
عنوان

شک دارم

156 بازدید | 20 پست

دوست پسر من این یه هفته ی تعطیلاتو با دوستاش رفته بود مسافرت.

۵ شنبه برگشت تهران

وقتی مسافرت بود تلفنی حرف میزدیم هی با شوخی و اینا میگفتم بیا دیگه یه بار برگشت گفت تو‌کشتی منو هی میگی بیا بیا 

منم دیگه تا اخرش چیزی نگفتم.

بهش گفته بودم پنج شنبه که اومدی جمعه بریم بیرون ببینمت.اونم گفت باشه

واقعا دلم براش تنگ شده بود.ولی اون دریغ از یه کلمه که بگه دلم برات تنگ شده.

حالا ۵ شنبه که رسید تهران تا امروز کلی خوابید.

تا ساعت ۱ خواب بود بعد پاشد نهار خورد دوباره خوابید تا ۵ اینطورا بعدش پیام داد که من میرم ماشینو میبرم کارواش بعدشم با دوستام(همونایی که باهاشون مسافرا رفته بود)میرم بیرون

منم دیگه هیچی نگفتم بهش که مثلا قرار بود با هم بریم امروز بیرون

بعدشم گفت که منو تو فردا با هم میریم بیرون.

منم گفتم باشه

ازین حرصم میگیره که یه کلمه نمیگه مثلا فردا میام‌میبینمت دلم تنگ شده.

بعدشم امروز چطور بادوستات رفتی بیرون ولی نمیتونستی با من بیای با اینکه بهم قول داده بودی

یه هفته تمام با دوستاش بوده باز با همونا امشبم رفت بیرون.

به نظر من اینجا یه چیزی درست نیست.

یه جورایی اصلا شک‌کردم بهش

چجوری سر از کاراش در بیارم؟

حساس نشوهمه مرداهمینطورین

داداش منم پنج شنبه جمعه همش توخونه خواب بود

الان زنش داره درستش میکنه

شوهرخودمم همش درحال استراحته

بذارروی روال بیوفته دوباره اوکی میشه

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شك بايد كرد به همچنين ادمي

چیکار کنم سر از کارش درارم؟

و اینم باید بگم که از این مسافرته یهو اخلاقش عوض شد 

قبلا خیلی خوب بود.

یهو تغییر کرد.

این بیشتر منو به شک میندازه

مردا از دوست و رفیق سیر شدنی نیستن کلا در ضمن‌از لحنش ک گفته توام منو کشتی هی بیا بیا تابلوئه که با ...

امروز خیلی حرصم گرفت که نیومد منو ببینه ولی باز پاشد با اون دوستاش رفت بیرون.

چیکار کنم سر از کارش درارم؟ و اینم باید بگم که از این مسافرته یهو اخلاقش عوض شد  قبلا خیلی خو ...

دوروزه اومده واقعاشایدخسته س

فکربدنکن

ولی به قول دوستمون یه کم کلاس بذارفرداپس فردامیادببینتت الان داغه ودیده تودنبال وپیگیرشی حرفی نزده بذاربگه بعدبروببینتت

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
با دختر مختر نرفته بودن 

نمیدونم والا

ولی بعید میدونم 

اصلا دچار خود درگیری شدم.

بهش شک پیدا کرذم ولی از یه طرف میگم من همه جوره چکش کردم تا حالا ادمه درستیه

تهشو در بيار گوشيشو چك كن رفتي پيشش 

خودش همیشه گوشیو منو برمیداره چک میکنه خیلی راحت 

منم بهش چیزی نمیگم که مطمعنه مطمعن باشه.

البته الان خیلی کمتر شده اینکارش 

ولی وقتی من میخوام گوشیشو بگیرم با شوخی و مسخره بازی میگه نمیدم بهت گوشیمو.

اخرم که بده بهم میگه بزار خودمم ببینم که چیا و نگاه میکنی.

البته  وقتایی هم که چک کردم گوشیشو هیچ چیزی ندیدم.