2777
2789

یه بازیگر بود

اسمش یادم نیس😆

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گوگوش هزارتا عمل کرده الان😐

فقط خودم هرچی از زیبایی م بگم کمه دختر روستا بودم با گذشت یازده سال ازدواجو دو ببچه هنوزم هر کس ببینه منو اصلا باورش نميشه ازدواج کردم هرجایببی که میرم بهم میگن اصلا تکون نخوردی        ولی تعریف از خود نیست مثل بعضیا همش تو آرایشگاه نیستم

فقط خودم هرچی از زیبایی م بگم کمه دختر روستا بودم با گذشت یازده سال ازدواجو دو ببچه هنوزم هر کس ببین ...

عکس😐

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔
مهلقا خوشگله ؟ 😐 خوشگل نديدين بابا 

میشه شما یه خوشگل نشون من بدید ببینم 😐 بعدشم سلیقه ها متفاوته شاید اونی که شما بهش خوشگل میگید رو من اصلا نپسندم 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
بعضیا میگن خودم خودم بعد که عکس میذارن کاخ آرزوهای آدم تبدیل میشه به یه زیر پله سه متری  شوخی ...

😂😂😂😂😂

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز