برادر کوچیکم ناخلفه مامانم زنگ زد گفت باز با پدرم دعواشون شده سر این که بابام چون براش نت نمیخره که درس بخونه کلاس یازدهمه معدلش ۱۱ شده نت بهش ندادن وای فای همسایه ها رو هک کرده تو رو خدا راه نشونمون بدید دلم به پدرم میسوزه
زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.
زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بعضی ها پسرها شیطونی شون بیشتر بنظرم از سن کم به اینترنت عادتش ندید خیلی بد واین که می دونید به درس علاقه نداره بزارین نصف روزم شده یک جایی شاگردی کنه یک هنری یاد بگیر فردا بزرگ بشه به دردش بخور
خودش رو هم کشت بهش ندید . باید قاطعیت داشته باشید . دعواش هم نکنید محبتتون هم به جا باشه ولی مثلا گفتین تا یک ماه یا تا اخر ترم یک . اصلا دیگه بهش ندید