2777
2789
عنوان

تو رو خدا التماس میکنم بیاید

154 بازدید | 14 پست

برادر کوچیکم ناخلفه مامانم زنگ زد گفت باز با پدرم دعواشون شده سر این که بابام چون براش نت نمیخره که درس بخونه  کلاس یازدهمه معدلش ۱۱ شده نت بهش ندادن وای فای همسایه ها رو هک کرده تو رو خدا راه نشونمون بدید دلم به پدرم میسوزه

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.
اول دعا میکنم خدا کمکش کنه بعد هم ببرید مشاوره

نمیبرن

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راه مشخصه. ایشون استعداد زیادی تو کامپیوتر و سیستم داره بذارید استعدادش رو تو همین راه خرج کنه تا مجبور بشه هک کنه و.. 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

بعضی ها پسرها شیطونی شون بیشتر بنظرم از سن کم به اینترنت عادتش ندید خیلی بد واین که می دونید به درس علاقه نداره بزارین نصف روزم شده یک جایی شاگردی کنه یک هنری یاد بگیر فردا بزرگ بشه به دردش بخور

ین که درس بخون نیست

تنبیه کنید گوشیش رو بگیرید . تا یک زمان مشخص

خودش رو هم کشت بهش ندید . باید قاطعیت داشته باشید . دعواش هم نکنید محبتتون هم به جا باشه ولی مثلا گفتین تا یک ماه یا تا اخر ترم یک . اصلا دیگه بهش ندید 

زندگی زیباست
فقط واس همین کارا میگی ناخلفه؟!

تخم مرغ دزد شتر دزد میشه

بفرستینش دیپلم فنی حرفه ای کامپیوتر بگیره

درسا از دیپلم نظری ساده تره

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
نمیبرن

خب اگه نبرن مشکلات جدی تری براش پیش میاد که شاید بعدا پشیمونی سودی نداشته باشه 

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله
ببخشید استاتر اینجا سوال میپرسم نی نی سایت شما هم اینطوری شده هرچی میزنم جدیدترین تایپیک ها تایپک ها ...

آره😕

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶