2821
2789
عنوان

پدرشوهر

317 بازدید | 10 پست

دوران عقدمون کلی اذیتم کرد که کم مونده بود طلاقم بده ،بهونه های الکی میگرف ،ما رسم داریم خوانواده پسر هراز گاهی به خونه  عروس عقدکرده میرن ودست خالی نمیرن ،میوه وکادو ی مختصری میبرن، اونا این کاروکه نمیکردن هیچ شوهرمو دق میدادکه چرا زودزودمیاد ،چرا دست خالی میادو واسه من چیزی نمیاره، من همش 15سالم بود، هی دادو بیداد میکردکه چرا پیش هم نشستین،یه بارکه تازه عروسی کرده بودم یه گوشه نشسته بودم یه لحظه خوابم برد سرم دادزد خوابت میاد پاشوبرو خونت بخواب،منم باگریه رفتم،هرکاری میکرد که شوهرم باهام دعوا بکنه،خدالعنتش کنه تو این شش سال ،مازندگی نکردیم بخدا، شوهرمم ازش خسته شده خیلی ناراحتمون میکنه واگزارش کردم به خدا بااینکه متدینه ولی روی بهشتو نمیبینه با اخلاق گندش

آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عب نداره حرص نخور شوهرتو بچسب نزار تز خوشی هاتون باخبر بشن زیادم تو چشش نباش رفت آمدت رو کم کن

همش پشت سرم غیبت میکنه پیش فامیل دیگه ابرویی واسم نزاشته

عب نداره حرص نخور شوهرتو بچسب نزار تز خوشی هاتون باخبر بشن زیادم تو چشش نباش رفت آمدت رو کم کن

خیلی کم میرم ، وقتی نمیبنمش ارامش دارم ، ولی همه جا میگه تا ظهر میخوابه اینجا نمیاد

وااااااای عزیزم خب ازش فاصله بگیرین!!!!!!!

شوهرمو جلو همه دعوا میکنه ، اصلا ادم نیس هرچی بدی فک کنی داره

بزار بگه .گناهتو میشوره .ایمانش میسوزه همین.

یه بارم فهمیدم که میاد از پنجره ،حرفامونو گوش میده توخونموم باشوهرم پچ پچی حرف میزنیم