2777
2789
عنوان

این چه زندگی ایه☹

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 77 پست
عزيزم از يكم نري دانشكاه وايسا حداقل دهم اينا برو

اصلا دوس ندارم غیبت کنم

چون زبان روسی خیلی سخته و اگ بخوام کار بگیرم باید خوب بخونم

🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از ترم اول سعی کردم شاگرد اول باشم که ارشد بدون کنکور برم و همین طور هم شد.سعی کن حتما درس خون باشی تا از شر کنکور ارشد هم راحت شی

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
شنبه میخوام باشگاه ثبت نام کنم متاسفانه تو باشگاه هم نمیشه دوست پیدا کرد؛ ۲سال میرفتم همه فیس و ...

وا من که باشگاه میرم باهشون دوستم خونگرم باش

با دوستاتم یه گروه تل بزن تا تو خونه سرگرم شی

I am a queen because I have a cute mad king
عزیزم باز خوبه تو میری دانشگاه من چی بگم فقط ماهی یکبار اونم فقط با شوهرم میام بیرون چاره ای ندارم ه ...

ای بابا😔😔😔 با شوهرت حرف بزن حداقل بذاره باشگاه یا کلاسای مختلف ثبت نام کنی سرگرم شی

پس حتما روسیت خوبه...مرز نشینی...کجایی هستی؟

انگلیسی بلد بودم

دانشگام فقط انگلیسی و روسی داشت

واسه همین روسی انتخاب کردم

خب اشکالش چیه تابوی این چیزا باید از بین بره...من یه موقع هایی از جایی برمیگردم تنها میرم یه بستنی چ ...

چقدر خوووب

اخه از بس تنها تو خونه درس خوندم خسته شدم

دلم دوست و رفیق زیاد میخواد

ای بابا😔😔😔 با شوهرت حرف بزن حداقل بذاره باشگاه یا کلاسای مختلف ثبت نام کنی سرگرم شی

عزیزم شوهرم نمیذاره تا سوپر مارکتی بغل خونمون برم میگه من دوست ندارم زنم از خونه بره بیرون منم دیگه چند ساله عادت کردم

به نظرم رشته آینده داری باشه، به خاطر روابط تجاری و سیاسی زیاد ایران و روسیه خیلی به این زبان احتیاج ...

اره خیلی

قدرت آسیا س به هر حال

من از ترم اول سعی کردم شاگرد اول باشم که ارشد بدون کنکور برم و همین طور هم شد.سعی کن حتما درس خون با ...

اره منم هدفم همینه😘😘

عزیزم شوهرم نمیذاره تا سوپر مارکتی بغل خونمون برم میگه من دوست ندارم زنم از خونه بره بیرون منم دیگه ...

هعی خدا....😔😔 نمیدونم چی بگم والا

از اول میدونستی؟؟