artemisss مدیر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2937 عنوان این چه زندگی ایه☹ | مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 77 پست اوففففف خسته شدمکل تابستونم ک استرس کنکور و جوابش بودهیچی تفریح نداشتم۴تا دونه دوست پایه هم ندارم باهاشون خوش بگذرونمهمش خونه خونه خونهفردا اولین روز دانشگامه دلم میخواد دوستای خوب پیدا کنم و بعد ۲سال خونه نشستن خودمو خالی کنم 🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜 1397/06/30 | 21:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کوارتز عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 14603 اشکال نداره من رشتمو خییییلی دوس دارم به نظرم رشته آینده داری باشه، به خاطر روابط تجاری و سیاسی زیاد ایران و روسیه خیلی به این زبان احتیاج هست ... و من به تو ایمان دارم...
artemisss مدیر استارتر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2937 عزيزم از يكم نري دانشكاه وايسا حداقل دهم اينا برو اصلا دوس ندارم غیبت کنمچون زبان روسی خیلی سخته و اگ بخوام کار بگیرم باید خوب بخونم 🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜
مامان_فسقل عضویت: 1395/11/12 تعداد پست: 10035 من از ترم اول سعی کردم شاگرد اول باشم که ارشد بدون کنکور برم و همین طور هم شد.سعی کن حتما درس خون باشی تا از شر کنکور ارشد هم راحت شی زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
sara1990 عضویت: 1396/04/09 تعداد پست: 17942 شنبه میخوام باشگاه ثبت نام کنم متاسفانه تو باشگاه هم نمیشه دوست پیدا کرد؛ ۲سال میرفتم همه فیس و ... وا من که باشگاه میرم باهشون دوستم خونگرم باشبا دوستاتم یه گروه تل بزن تا تو خونه سرگرم شی I am a queen because I have a cute mad king
نينيمام عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 1495 مرسی عزیزم... رتبم ۹هزار شد. خودم شمالی ام دانشگاه مازندران قبول شدم زیرگروه یکه گلم کنکور زبان خارجه دادی روسی بلد بودی
artemisss مدیر استارتر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2937 عزیزم باز خوبه تو میری دانشگاه من چی بگم فقط ماهی یکبار اونم فقط با شوهرم میام بیرون چاره ای ندارم ه ... ای بابا😔😔😔 با شوهرت حرف بزن حداقل بذاره باشگاه یا کلاسای مختلف ثبت نام کنی سرگرم شی 🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜
artemisss مدیر استارتر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2937 پس حتما روسیت خوبه...مرز نشینی...کجایی هستی؟ انگلیسی بلد بودمدانشگام فقط انگلیسی و روسی داشتواسه همین روسی انتخاب کردم 🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜
artemisss مدیر استارتر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2937 خب اشکالش چیه تابوی این چیزا باید از بین بره...من یه موقع هایی از جایی برمیگردم تنها میرم یه بستنی چ ... چقدر خوووباخه از بس تنها تو خونه درس خوندم خسته شدمدلم دوست و رفیق زیاد میخواد 🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜
artemisss مدیر استارتر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2937 آخه من خودمم خیر سرم بچه درس خون بودم هی میخوندم و میشمردم ک تموم شه😂 عههه😅😅 من میخوام ادامه بدمعاشق زبانم 🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜
selena69 عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 4077 ای بابا😔😔😔 با شوهرت حرف بزن حداقل بذاره باشگاه یا کلاسای مختلف ثبت نام کنی سرگرم شی عزیزم شوهرم نمیذاره تا سوپر مارکتی بغل خونمون برم میگه من دوست ندارم زنم از خونه بره بیرون منم دیگه چند ساله عادت کردم
artemisss مدیر استارتر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2937 به نظرم رشته آینده داری باشه، به خاطر روابط تجاری و سیاسی زیاد ایران و روسیه خیلی به این زبان احتیاج ... اره خیلیقدرت آسیا س به هر حال 🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜
artemisss مدیر استارتر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2937 من از ترم اول سعی کردم شاگرد اول باشم که ارشد بدون کنکور برم و همین طور هم شد.سعی کن حتما درس خون با ... اره منم هدفم همینه😘😘 🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜
artemisss مدیر استارتر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2937 گلم کنکور زبان خارجه دادی روسی بلد بودی یکم بلد بودم 🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜
artemisss مدیر استارتر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2937 عزیزم شوهرم نمیذاره تا سوپر مارکتی بغل خونمون برم میگه من دوست ندارم زنم از خونه بره بیرون منم دیگه ... هعی خدا....😔😔 نمیدونم چی بگم والااز اول میدونستی؟؟ 🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜
زینووووووووو عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 5843 مگه فردا اولین روزه میخوای بری دانشگاه?? آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ...