2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دبی تو مهر ماه اخرای مهرماه اره خوبه. ولی ازمیر هم خیلی قشنگ

من آدمي خودخواه، بي حوصله و البته گاهي هم از كنترل خارج مي شم. اما اگر نتوانيد بدترين حالتم را تحمل كنيد قطعا شايستگي بهترين حالتم را نداريد.

خانواده مادریم همشون ابوظبی زندگی میکنن (مصفا) ولی واسه تفریح میرن دبی....دوساعتی راهه

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91

نمیدونم چرا ولی به من ازمیر بیشتر خوش گذشت.... دبی واقعا خیلی برام جذاب نبود.... در کل ازمیر از بیشتر شهرهای ترکیه قشنگتره... مثلا استانبول هم من دوست نداشتم البته اسفند رقتیم داشتم خشک میشدم از سرما

هرگزم نقش تو از لوح دل و جان نرود ❤️ ✨

دبی بهتره تواین فصل،،ولی خب اگ مشکل مالی نداری هیچکدوم برو پاریس عالیه این فصل

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊