2777
2789

سخت میشه با این گرونی رابطه ها اویل یکم دور تر میشه بعدش خودشون بخوان بهتراز قبلم میشه بچه یعنی زن ب نعنای واقعی بچه یعنی پدر شدن یک مرد ولی خدا کنه لایقشون باشن

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😄😄خودتو واسه سختيا اماده كن همه برنامه هارو بچه برات ميريزه

من بچه دومم داره مياد سعى ميكنم خيلى فكرمو درگير نكنم وگرنه نابود ميشم خخخخخ

مادرم را هیچوقت ندیدم که پرواز کند ؛ زیرا به پایش من را بسته بود ؛ پدرم را و همه ی زندگیش را …

فقط میتونم بگم خیلی سخته 

علاوه بر بیخوابی هاش و خستگیهاش با به کارای قبل هم برسی 

البته بگم چند ماهی طول میکشه زندگی به روال عادی برگرده و قلق زندگی با نی نی دستت بیاد اینم بستگی به جنم و همت خودت داره 

بچه یعنی از خود گذشتکی مادر بچه یعنی صب تا شب کار کردن پدر الان وضعمون اینجوری

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

خب اوایل احتیاج ب کمک داری.هم باید آرامش داشته باشی و هم تغذیه خوب ک بتونی شیر بدی.شب بیداری و ....حدود ۴ ماه.بعد فکر میکنم کم کم بتونی ب روال قبل برگردی.برنامه ریزی کنی واسه کارهای خونه و آشپزی و ...اگر بتونی بچه رو پیش خواهر یا مادر بذاری و ورزش بری ک هیکلت ب حالت قبل برگرده خوبه.

دخترم دنیامه  

خراب میشه همش بدو بدو

تا به همه کارهات برسی

استراحت کم

نق نق بچه 

نق نق شوهر

غر زدن مادر شوهر

😂😂😂😂😂😂

اگه اعصابت خراب باشه اینه

اما اگه روحی ات قوی باشه

پر از عشق میشه زندگیت

روح تازه پیدا میکنه رابطه ات

منم دوس دارم بدونم من و همسرم ۱۰ ماهه رابطه ای نداریم ۹ ماه بارداری و الانم ک بچم ی  ماهشه ... ...

وااا رابطه چه ربطی داره لابد دکترتون گفته نداشته باشید 

وگرنه من از اول بارداری تا هفته آخر رابطه داشتم