2777
2789

اینو خوب میدونم ک بچه مشکل گشا نیست ....واقعاااا اگه زندگیتون اروم هست و مشکلی باهم ندارید بیاریید ....چون بچه خودش ی مشکل بزززرگه....

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

اگه شوهرت کمکت کنه سرت غرنزنه براتمیزی خونه غذاش خوبه فقط همون اولاییی که خودت تنهایی میخای بچه ونگهداری سخته وازهمه بدتر بی خابیا  

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی بچه میاد خیلی صدای خنده تو خونه بیشتر میشه 

خندیدنش 

خوابیدنش 

تکون دادن دست و پاهاش 

صداهای خنده داری که از خودش درمیاره 

بچه عشقه 

یه بوی خوبی میده 

یه حال و هوای خوبیه 

وقتی هم یه ذره بزرگتر میشه تازه متوجه میشی چه تکیه کلام هایی داری چه رفتارهای اشتباهی داری چون بچه ت همه رو می بینه و تکرار می کنه

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

بچه ک داسته باشی هواست بیشتر بخودت هس بچه ک میاد ی وابستکی مادرانه میاد پشتش ک قابل توصیفه زیباترین حس دنیا مادر شدنه

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
وااا رابطه چه ربطی داره لابد دکترتون گفته نداشته باشید  وگرنه من از اول بارداری تا هفته آخر را ...

منم نگفتم ربط داره...نداشتیم ی دوره ای هماتوم داشتم اما زود خوب شد اما بعدشم نرفتیم سمت هم

از قدیییم گفتن بچه داری ب داری....منظور حلقه طناب دار....یعنی انقددددد در حال فشار هستی و سختی داره

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
وقتی بچه میاد خیلی صدای خنده تو خونه بیشتر میشه  خندیدنش  خوابیدنش  تکون دادن دست ...

چه عجب یه نفرپیداشدازمزایای خوب بچه بگه کم کم داشتم دست ازاقدام میکشیدم دیگه

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️

وقتی با دستش غذا می خوره و می ماله دور دهانش انگار نمی دونه دهنش دقیقا کجاست 

وقتی با اون انگشت های کوچیکش یه حبه انگور می گیره تو دستش و با چه دقتی میبره تو دهنش 

تو دهنت رو باز می کنی میذاره تو دهنت و کلی ذوق زده میشه 

خیلی خوبه 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

رابطه ها سردتر میشه و اعصابا خراب.باید صبور باشی و تحمل گریه بچه و شب بیداری و نق نق و مریضیاشو داشته باشی.در کل زندگی با بچه خیلی سختتر از قبل میشه.پسر من که دنیا اومد تا شش ماه شبا نمیخوابید و یک ضرب گریه میکرد خوب این باعث شده بود منو شوهرم حوصله همو نداشته باشیم و چون شبا بیدار میموندیم روزا همش کسل بودیم.بعد شش ماه هم دائم مریضه.یا سرما میخوره یا تب ویروسی میگیره الانم چهارده ماهشه و پوستمونو کنده طوری که توبه کردم دیگه بچه بیارم.

از قدیییم گفتن بچه داری ب داری....منظور حلقه طناب دار....یعنی انقددددد در حال فشار هستی و سختی داره

اشتباه گفتی اون مال خونه داریه

میگن خونه داری سرداری

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️

وقتی با شوهرت می بینیش میگید نگاه کن این حاصل عشق ماست 

این مال ما دوتاست 

امانت دست ما دوتاست 

این عشق ماست جون ماست نفس ماست 

اشتباه گفتی اون مال خونه داریه میگن خونه داری سرداری

سرچ کن میاد....ننه بزرگ من ۸۰ سالشه همیشه میگه ....اینی ک شمل گفتی رو اصلاااا نشنیدم

کلا یه خورده اذیتی اگه هم ساکت باشه من خودم بچم شب عین آدم بزرگا میخوابه ۱۲ بهش شیر میدم تا ۶ صبح حتی تکون هم نمیخوره ولی خیلی دستو بالتو میبنده خیلی جاها دیگه نمیشه بری خیلی کار که میکردی نمیشه

دخترم آنا همه زندگیمه😘
منم نگفتم ربط داره...نداشتیم ی دوره ای هماتوم داشتم اما زود خوب شد اما بعدشم نرفتیم سمت هم

دوستم نزار فاصله اتون بیشتر از این بشه همه ی تلاشت رو کن تا اتفاقای بد تو زندگیت نیوفتاده 

برای یکی از دوستان من پیش اومد متاسفانه هیچکدوم انگیزه برای نجات دادن زندگیشون نداشتن و وقتی بچه ۳ ماهه بود همسرش یه زن دیگه رو صیغه کرد