2777
2789
عنوان

واقعیت تلخ

| مشاهده متن کامل بحث + 1619 بازدید | 136 پست
واسه خدا و امام حسین چیکار کردین ک حالا طلب کارین.

نگید اینجوری آخه این چه فکریه ؟؟؟؟؟

ائمه مگه محتاج ما هستن  اونا خیلیـ کریم و بخشنده هستن 

من مطمئنم جواب استاتر رو میدن اما هرچند براش سخته ولی باید صبر کنه

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....

ب چ شکلی بگم مگه نمیگن عباس ناامیدنمیکنه مگه نمیگن ب شش ماهه وسه ساله حسین قسمش بدید ناامیدتون نمیکن ...

هیچ جای دنیا نمیگن والاع با اینکه تاریخ شناسان وومورخینشون این واقعه رو خوب میشناسن و از ابوالفضل به خوبی یاد میکنن 

اینو از بچگی تو فکرت فرو کردن اینو ایرانیا فقط میگن 

یاد اون جوکه افتادم یارو میره مشهد انقدر ضریحو میچسبه و گریه میکنه و زاری که چرا من تو قرعه کشی بانک برنده نمیشم محتاجممم

بعد خوابش میبره امام رضا میاد تو خوابش و میگه اول برو حساب باز کن تو بانک 

همسرم  پسرام    بهانه ای برای نفس کشیدنم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگید اینجوری آخه این چه فکریه ؟؟؟؟؟ ائمه مگه محتاج ما هستن  اونا خیلیـ کریم و بخشنده هستن  ...

ووووووی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣ملت رد دادن 

واقعا مگه محتاج ما هستن اونا که کاری هم بکنیم براشون 

ا

ناامید نباش عزیزم یه همسایه هم داشتیم ۱۵ سال تلاش کرد بچه دار نشد رفت از پرورشگاه یه پسر گرفت بزرگش ...

منم یکی رامیشناسم همینطورشده پدردختره گفت بچه راکه ازپرورشگاه اوردیدبدیدمن بزرگ میکنم ولی زنه قبول نکردگفت ازقدم این خدابهم بچه داد خودم باجون دل بزرگش میکنم

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
پخخخخخ

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چقدر خوبه اینجا کلی ادم میخنده 

دوس دارم نی نی سایتو همش با خودم میگفتم چرا وضع مون اینه الان میفهمم از ماست که برماست

ووووووی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣ملت رد دادن  واقعا مگه محتاج ما هستن اونا که کاری هم بکنیم براشون  ا

متاسفانه همین جمله هاست که باعث میشه بقیه نسبت به اعتقادات ما گارد بگیرن.😓😓😓😓

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....

دختردایی شوهرم حدود۲۰ساله بچه دارنمیشه دیگه زن وشوهرافسردگی داشتندمیگرفتند جاریش دوتادخترداشت باردارمیشه وبه اینامیگه من این بچه رامیدم به شماوازتوی بیمارتان بچه رادادبه اینا 

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
ایشون دلش شکسته آقا . داره درد دل میکنه . دلش توی پنهانی و بک گراند ذهنش،  میخواد همون اهل بیت ...

چه خوبی تو سفالینه جون😘😘😘😘

[QUOTE=69559322]چندساله ازدواج کردی؟[/QUOTEتودوسال هست دوسال هم عقد

عزیزم من ویک آقایی هشت سال به هم علاقه داشتیم اما ایشون نقصی دارندکه سالها درپی معالجه حتی خارج ازکشورهم رفتند به قول شما دست به دامن خداوائمه هم شدیم.ایشون آقایی هستندکه همه به پاکیشون قسم میخورنداما بعدازهشت سال قطع امیدکردندوایشون به صلاح دیدند جدابشیم که مثلن من پاسوزنشم.چهارسال گذشته هنوزازهم مطلعیم ودل شکسته.اماهرگز بدبین نشدیم به خداو اولیاش.چون اعتقادقلبیمون این بودو هست که اگربه صلاح ماباشه حتما اوضاع درست میشه واگرنه که بازم ازخداممنونم که کاریکه به صلاحم نبودانجام نداد

بچه ها . استارتر ناراحته. غمگینه. اخساس ناتوانی و شکست میکنه به خاطر حاجت روا نشدن. یاد بگیریم تحلی ...

کاش اینو همه بفهمن دلم آشوب شده داغونم همه ش میگم بچه من ک نیست چراانتقال خدامیتونه بهمون بچه صحیح وسالم بده میتونه سعادتمندش کنه من ک در توان وقدرت خدای خودم میبینم پس چرا امیدم ناامیدشد