اینا همه درحدداستان هست آخه مسلمون هردفعه ک رفتم دکتر ب امیدبهبودی ب امید ی روزنه امیدبودم ک آخرم بهمون گفتن شمابچه دارنمیشید بایدانتقال جنین انجام بدید زهی خیال باطل !!!!!!!!!!!!!حالا برید ب همون حسین وعباسی ک دل و دینتون رو برده بگید امیدموناامیدکردید این چیزایی ک میگیدمعجزه معجزه فقط حرف هست یک سال ونیم رفتم مراکز ناباروری با امید حالا جالبه بعضیا میان میگن شایدصلاحتون این بوده آره صلاحمون اینه ک تواوج نداری خرج دوادرمان کنیم آخرش هم هرجابچه میبینیم دوتایی بغض کنیم
ناامید نباش عزیزم یه همسایه هم داشتیم ۱۵ سال تلاش کرد بچه دار نشد رفت از پرورشگاه یه پسر گرفت بزرگش کرد پسر ۵ سالش شد زنه دو قلو باردار شد باورش نمیشد آخه دکترا بهش گفته بودن هیچ امیدی نیست تازه سنش بالا رفته بود برا همین دکترا بهش نامه داده بودن که بهشون سرپرستی یه بچه رو بدن..... ولی معجزه رخ داد و خدا یهویی دوتا بخش داد.... ولی بچه ایی که آورده بزرگ کرده روی چشاش میزاره اینقد دوسش داره
زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
من حالا بعدا رو برداشت های خودم کار میکنم، شما ک برداشتتون درسته، یکم از برداشتتون بگین، ببینم این ج ...
ایشون دلش شکسته آقا . داره درد دل میکنه . دلش توی پنهانی و بک گراند ذهنش، میخواد همون اهل بیت و عباس و سیدالشهدا ، بیان بگن یه کم دیگه صبر کن ...ما حواسمون بهت هست...داریم میشنویم...
مگه نه استارتر ؟😊
با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
الان بیشتردرگیرم بچه میبینم بخصوص نوزاد دلمون ضعف میره براش
ماجرای حضرت موسی و خضر نبی رو شنیدی؟ وقتی که حضرت موسی از خضر نبی میخواد که توی یه سفر همراهش باشه..یک قسمت از سفر خضر نبی باعث میشه یه بچه ای بمیره، حضرت موسی شدیدا بهش اعتراض میکنه که این چه کاریه که کردی؟ خضر نبی میگه تو برآشفته شدی چون امورات پشت پرده رو نمیدونی، باعث مرگ اون بچه شدم چون در بزرگ سالیش آدم خونریز و کافر و فاسدی میشد و پدر و مادرش رو هم به تباهی میکشوند، اما تقدیر خدا اینه که به جای این بچه فرزند دیگه ای بهشون بده که مدتی بعد اون زن و مرد صاحب دختری شدن که از نسلش 70 پیامبر به دنیا اومدن
عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛