2777
2789
عنوان

واقعیت تلخ

| مشاهده متن کامل بحث + 1619 بازدید | 136 پست
ب چ شکلی بگم مگه نمیگن عباس ناامیدنمیکنه مگه نمیگن ب شش ماهه وسه ساله حسین قسمش بدید ناامیدتون نمیکن ...

مادربزرگ پدرم ۱۸سال بچه گیرش نیومد وتوی سن بالای ۴۰سالگی مادربزرگ مناباردارشدتوکل کن به خدا .خیلی هارادبدم بازوروهزارنذرونیازخدابشون بچه داده وبعدتوی کودکی وجوانی بچه راازدست دادند داغ نداشتن بچه تز داغ ازدست دادنش دردش کمتره 

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم  

حق دارین واقعا ... خیلی مسئله ی سختی هست ... اما خدا بزرگه ... ناامید نشین از یه راهی که فکرشم نمیکنین درست میشه ان شاله... به چیزایی که براش همه کاری کردین و نمیشه اصرار نکنین ... حتما حکمتی داره ... قدر خودتو و شوهرتو بدون ... برای همدیگه بچه باشین. من و شوهرمم همینطوریم ... اون بچه ی منه من بچه ی اون :) خدا بزرگه و هنوز زنده ایم . ناامید نباش دوستم .

.
جالبه که ائمه به مابدهکارن..عجبا

ب قول خودت ائمه یعنی قدرت وبزرگی ومنش ای ک وونا دارن آبرویی ک اونا پیش خدادارن هیچکی نداره پس چرامن ک انقدربهشون امیدداشتم دست گدایی حلوشون دراز کردم ناامیدم کردن

عزیزم من همکارم به هر دری زد بچه دار نمیشد چند بار کاشت نگرفت سنش دیگه بالا رفته بود اینقد خرج کرد نشد که نشد..... بی خیال شده بود دیگه.... یه بار حالش بد میشه دکتر میخواست بهش دارو بده گفتش بارداری؟دوستم گفت نه اصلا.... ولی دکتر گفتش یه بتا بده بعد دارو مصرف کن..... وقتی آزمایش داد فهمید باردار اصلا باورش نمیشد..... انشاله خدا تو این ناامیدی ها شما هم امیدوار کنه و یه روزنه امیدی نشونتون بده از ته قلب دعا میکنم مامان بشی گلم

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
من اصلا اعتقادی ندارم، ولی از حرف استارتر خوشم نیومد، انگار ک اونا آدم ما هستند

خودش میدونه و خداش و ائمه در صورتی که من چنین احساسی نداشتم از پیام استارتر شما برو رو طرز برداشت خودت کار کن 

خدا میتونه ب بهترین شکل ممکن بهم بچه بده مگه خدانیست مگه قدرت نداره مگه بالاترازخداداریم پس چراامیدم ...

دختر خوب

شما تلاش تو بکن ،

راه درمان رو هم برو ...

ولی نتیجه رو واگذار کن ب خود خدا ....

اگر صلاح تون  بهتون بده انشاالله....

صحیح و سالمشم بده بهتون انشاالله  ....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
ب چ شکلی بگم مگه نمیگن عباس ناامیدنمیکنه مگه نمیگن ب شش ماهه وسه ساله حسین قسمش بدید ناامیدتون نمیکن ...

عزیزم . اونا انسان رو ناامید نکردن . بلکه دکترا کردن . درسته ؟

و سما بیش از اندازه به دکترا اعتماد داری . اصل علم رو قطعا زیر سوال نمیبرم . فقط دارم طبق اعتقادات خودت صحبت میکنم .

پس:

اعتماد اصلیت به دکتر نباشه . به خدایی باشه که قادره هرررروقت خواست ، یه بنده به بنده هاش اضافه کنه . خدایی که قادره بدون پدر، دختر باکره ای رو مادر کنه...

برای خدا آسونه ....

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

دقیقا عروس عموی منم تسلیم شد و گفت دیگه دوا درمون نمیکنم اگه خدا خواست بهم میده و الان پنج ماهه حامله است گاهی وقتا وقتی تسلیم امر خدا میشی و راضی به رضای خدا اونوقت همون چیزی رو که میخوای بهت میده .

خدایا فقط تو رو دارم هوامو داشته باش .  

عزیزم فقط وقتی میتونی آرامش قلبی داشته باشی که به خدای خودت اعتماد داشته باشی..اینکه شما الان مثل بچه ها پا زمین میکوبی و با اصرار میگی میخوام میخوام دقیقا شرایطیه که مادر میدونه بچش ممکنه به خاطر ندادن چیزی که میخواد ناراحت بشه یا باهاش قهر کنه ولی باز چون میدونه اون چیز برای بچش ضرر داره بهش نمیده. 

دوست عزیز مگه شما کسی رو مهربان تر از خدا سراغ داری؟ مگه خدا مثل ما آدماست که کسی رو آزار بده تا دلش خنک بشه؟ وقتی بهش اعتماد کنی که مهربانترین و بخشنده ترین وجود عالم چیزی که میخوای رو بهت نمیده پس حتما دلیلی داره میتونی به آرامش برسی.

نه اینکه فکر کنی این حرفا رو از سرِ خوشی میزنم..من هم چندین ساله چیزی از خدا میخوام و هنوز حاجت روا نشدم اما میدونم به وقتش خیلی خیلی بیشتر برام جبران میکنه

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
 امام حسین و ابلفضل چیکار ب اسپرمای شوهر تو دارن 😕😕😕😕واقن که 

واقعا 😂😂😂😂😂😂🤗🤗🤗🤗🤗🤗😙😙😙😙😙😙😙

بابا عزیزان من حسین و یارانش فقط و فقط الگو هستن برای انسانیت برای جلو ظلم ایستادن تن ندادن به خفت و خواری 

نع برای گریه زاری و حاجت خواستن 

اخه چرا اهداف این اقای بزرگوار رو زیر سوال میبرید با این حرفا 

دویت خوبم برو واسه انتقال 

منم با انتقال باردار شدم هیچ وقتم طلبکار نبودم از گذستگان هرچند حال الانتو درک میکنم

همسرم  پسرام    بهانه ای برای نفس کشیدنم