سلام ۱۷ سالمه و رشتم ریاضیه راستش اصلا به ازدواج فکر نمیکردم ولی چند وقتیه که یه خانمی اومده سراغم و میگه من و پسرم عاشقت شدیم و لطفا بیا عروس ما شو و درضمن میگه من استاد دانشگاهم و دخترای زیادی دیدم ولی تورو پسندیدم ولی من و مادرم مخالفت کردیم و آگاون خانم باز هم درخواست کرد و گفت اگه فکر میکنید که سن دخترتون برای ازدواج کمه من راضیم که فقط نامزد کنید و هر وقت که شما خواستید عقد کنید به نظرتون چیکار کنم؟؟؟؟
تعداد رای : 6
نظرسنجی
ازدواج
1
16%
نامزدی
3
50%
تردید
2
33%
(حوا) که باشی بعضیا (هوا ) برشان میدارد که آدمند...
شما اشتباه من رو تکرار نکن، ازدواج تو سن پایین خیلی خطرناک و ریسکی هست، شما هنوز درک درستی از خودتون و خواسته هاتون ندارین چ برسه ب اینکه بخوایین شریک زندگیتون رو انتخاب کنید، کلا بگید نه، فعلا قصد ازدواج ندارم.
فکر نامزدی را بکن از سرت بیرون - این جور خواستگاری ها که مادر پسر اصرار می کنه بعد یهو برمی گرده - یا عقد کن یا بی خیال - ولی کلا خیلی خیلی کوچیکی برای ازدواج حیفه هیچی از زندگیت نمی فهمی
دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
من دختر ۱۷ ساله دیدم خیلی حریفه کاملا از رفتاراش معلومه از پس شوهرداری و زندگی متاهلی برمیاد ولی برعکسشم دیدم که ۱۷ سالشه ولی بچه گونه است باید امادگی ازدواج داشته باشی حالا تو هر سنی که هستی