2777
2789
عنوان

هماتوم

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 60 پست
مال من۴*۴بود نزدیکی که اصلا نداشتم  غلبارگری باید چه زمانی انجام بشه؟؟

نه خواهر من 37 *27 بود

هفته 11 تا 13 

برا من هفته 12 نوشت اما نتونستم صبر کنم هفته 11 رفتم

تاحدودی هم جنسیت رو میگن

دوستمم داشت اونم جذب شد نمیدونم چرا اینایی ک داشتن اکثراً پسر باردار بودن.

اصلا نگران نباش بهت قول میدم چیزی نیست

من میتونم دنیامو تغییر بدم...  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم خفه میشم ازاسترس

وای دیوانه ای.منم ابجیم خیلی استرسی بود دکتر بهش گفته بود سقط فکرکنم.رفت پیش ی دکتر خوب اینقد دعوا کرد گفت هماتوم همیشه جذب میشه فقط استراحت مطلق کن بعدم‌ ک رفت سونو بار سوم فکرکنم جذب شده بود.اصلا چیز نگران کننده ای نیست

🌹الحمد الله رب العالمین🌹

غربالگری چیه و چه زمانی باید انجام داد؟؟

غربالگری برای تشخیص مشکلات کروموزومی بچه هست مثل سندروم داون ، اول میری سونوگرافی بعد میری ازمایش خون میدی در بیشتر موارد هم نتیجه مثبته که تو هفته ۱۲ معمولا انجام میدن بعدش اگر دکترت بنویسه هفته۱۶ میری غربالگری دوم که فقط ازمایش خون هست اون برای پره کلامسی و همه چی هست

خدایا برای همسر بی نظیر و دختر یکی یکدونم سپاسگزارم❤️🌸

خانمی میری سونو میگه هماتومت چنده استراحت مطلقی یا نسبی بعد شیاف و امپول بهت میدن من دکترم گفت استراحت نسبی اما خودم فقط برای دستشویی بلند میشدم بعد از دو ما کامل رفع شد

وااای من داشتم هر موقع میرفتم دکتر بهم میگفتن تهدید به سقطه ..لکه بینی ..یکم خونریزیم داشتم 

خب بچت سالم موند به دنیا اومد؟؟

امیدوارم هممون بچه هامونو سالم بغل بگیریم
مررسی گلممم.پسر.من شنیدم اونایی ک پسر دارن بیشتر اینجوری میشن..جنین پسر ظعیفتره 

اره منم شنیدم جنین پسر جاش شوله

راستی من هفت هفتمه واصلا حالت تهوع ندارم واگه یکشنبه برم سونو قلبش تشکیل شده؟

منم داشتم استراحت نسبي داشته باش پله و كار سنگين و دستشويي ايراني ممنوع شياف هم كه حتما استفاده م ...

عزیزم پسر دختر فرق نداره ایشالا سالم وصالح باشه همون من دستشویی ایرانی میرم ببخشیدا ولی خیلی اذیت میشم وهمون موقع لک میبینم