2777
2789
عنوان

هماتوم

364 بازدید | 60 پست

بچه ها اینجاکسی بوه که هماتوم داشته باشه ولکه بینی ام داشته ولی حداروشکر واسه جنینش مشکلی پیش نیومده باشه؟؟

امیدوارم هممون بچه هامونو سالم بغل بگیریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هماتوم اصلا چیز مهمی نیست با استراحت خیلی راحت جذب میشه😘

مرسی عزیزم خیلی نگرانم دوروز دیگه سونو دوم دارم همش استرس دارم که نکنه سونو بگه سقط شده خدایی نکرده دعا کنین واسم

بله  نگران نباش مال من بزرگ بود یکشنبه رفتم غربالگری برطرف شده بود فقط دارو و استراحت مطلق نز ...

مال من۴*۴بود نزدیکی که اصلا نداشتم 

غلبارگری باید چه زمانی انجام بشه؟؟

منم هماتوم داشتم فقط استراحت کردم ولی نه مطلق خودش جذب شد فقط زیر دلم درد پروییدی داشتم

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
مرسی عزیزم خیلی نگرانم دوروز دیگه سونو دوم دارم همش استرس دارم که نکنه سونو بگه سقط شده خدایی نکرده ...

نه عزیزم هماتوم اصلا چیز نگران کننده ای نیست بهش فکر نکن و فقط استراحت کن

خدایا برای همسر بی نظیر و دختر یکی یکدونم سپاسگزارم❤️🌸
من داشتم الان بچم یه ساله اس

ای جانم خداروشکر اخه جاریم دیروز خونمون بود گفت من پارسال بچمو واسه این سقط کردم که هماتوم داشتم هماتومم ۹بود

نه عزیزم هماتوم اصلا چیز نگران کننده ای نیست بهش فکر نکن و فقط استراحت کن

غربالگری چیه و چه زمانی باید انجام داد؟؟