2789
عنوان

پری شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 46 پست
تقویت کن میگو خیلی خوبه البته گرونه خرما عسل و زل رویال ارده شیره اینا خیلی مقوین.طب سنتی و اس تقویت ...

نه عزیزم تبریزم اینجا دارم می رم طب سنتی جنسینگ و عسل سیاه و یه چند تا مواد دیگه داده 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
قووتو کرمان بگیر خیلی خوبه من به شوهرم هر روز میدم

از کجا باید بگیرم عطاریها دارن

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چه قرصی میخوره؟؟؟ منم خودم نا امیدم ولی چاره ای نیست😢😢😢

عزیزم امگا۳.ویتامین ای. زینگ پلاس.ولمن 

مرسی گلم ولی دارم ناامید میشم چون با این وضع نمیشه عمل اینا هم کرد شوهرم خیلی زیاد بچه دوس داره از م ...

نا امید نشو دخترعمه ی منم شوهرش مشکل داشت 16 سال از ازدواجشون می گذشت هرررر روز بهتر از دیروز با هم برخورد میکردن انگار نامزد بودن همش هم خدا رو شکر میکردن می گفتن حتما خدا خودش بهتر میدونه ولی حالا بعد از 16 سال خدا بهشون یه گل پسر داد حالا 8 ماهشه 

کم نیستاااا 16 ساااااااال

برام یه صلوات بفرستید که به شغل مورد علاقه م برسم. مرسی مهربونا❤❤❤
از کجا باید بگیرم عطاریها دارن

فکر کنم داشته باشن من به یکی از دوستام گفتم اهل کرمان بود برام گرفت پست کرد عطاری ها دارن عزیزم

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین 
نه عزیزم تبریزم اینجا دارم می رم طب سنتی جنسینگ و عسل سیاه و یه چند تا مواد دیگه داده 

عزیزم بس ناامید نباش.از هرچی الان بخوره سه ماه دیگه میشه اسپرمای قوی و سالم.ویتامین ای هم فوق العادس

خدایا منم میخوام به زودی مادر بشم واین دفعه بمونه برام و حالش خوب باشه😇عزیزان ما مامانای آینده چله گذاشتیم برای رسیدن به خواستمون🤰🏻.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین  خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین حالا من یه بچه سالم و صالح و باهوش و خوش سیما میخوام ازت.بسم الله
فکر کنم داشته باشن من به یکی از دوستام گفتم اهل کرمان بود برام گرفت پست کرد عطاری ها دارن عزیزم

مرسی عزیزم

عزیزم امگا۳.ویتامین ای. زینگ پلاس.ولمن 

راستی یه چیزی میگم خواهشا بهم نخند و بقیه هم مسخره نکنن میگن واسه مردایی که ضعیفن بیضه ی گوسفند کباب کنن بخورن خیلی کارسازه. چون بیضه ی گوسفند هورمون مردانه ی بالایی تو بدن به وجود میاره

برام یه صلوات بفرستید که به شغل مورد علاقه م برسم. مرسی مهربونا❤❤❤