2789
عنوان

پری شدم

368 بازدید | 46 پست

پری شدم با پنج روز تاخیر دلتنگم خیلی زیاد شوهرم اسپرمش ضعیف هست قرص میخوره فایده نداره 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همدردیم دوست عزیز انتظار اومو داغون میکنه😢😢😢

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین 
غصه نخور عزیزم انشالله اگه خدابخواد بهتون یه نی نی سالم و صالح میده. به حکمتش شک نکن و همیشه شکر گذا ...

مرسی گلم ولی دارم ناامید میشم چون با این وضع نمیشه عمل اینا هم کرد شوهرم خیلی زیاد بچه دوس داره از ماه اول قرار گذاشتیم اقدام ولی همون ماه اول معلوم شد شوهرم ضعیفه داروهای گیاهی و قرص دکتر میخوره ولی فایده ننداره

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
همدردیم دوست عزیز انتظار اومو داغون میکنه😢😢😢

واقعا من دارم گریه میکنم 

باز خوبه تو شدی! 

من دیشب لک دیدم، پد گذاشتم سفیییید مونده

یه بدبختی دیگه 😭

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
مرسی گلم ولی دارم ناامید میشم چون با این وضع نمیشه عمل اینا هم کرد شوهرم خیلی زیاد بچه دوس داره از م ...

چه قرصی میخوره؟؟؟ منم خودم نا امیدم ولی چاره ای نیست😢😢😢

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین 
مرسی گلم ولی دارم ناامید میشم چون با این وضع نمیشه عمل اینا هم کرد شوهرم خیلی زیاد بچه دوس داره از م ...

قووتو کرمان بگیر خیلی خوبه من به شوهرم هر روز میدم