2777
2789
عنوان

تومور مغزی

3568 بازدید | 24 پست

سلام خانوما کسی رو میشناسید تومور مغزی خوش خیم داشته باشه و با جراحی حالش خوب بشه؟ پدرشوهرم دارت چند روزه داغونیم دکتر گفته یکشنبه عمل میکنم😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ینی با ام ار ای نمیشه تشخیص داد همه دکترا گفتن خوشبختانه خوش خیمه

برای مامانه منو بعد ازمایش گفتن..اول گفتن خوش خیمه سال 90عمل کرد..شیش ماه بعد رشد کرد رفت گامانایف سوزوند تا دوسال پیش حالش خوب بود تا دوباره بی صاحاب رشد کرد بیمارستان لاله عمل کرد تا یکسال خوب بود اخر سر زد تو نحاعش گامانایف لعنتی تحریم بودیم نشد بسوزوننش عمل هم نمیشد کرد..شیش ماه بیشتر طاقت نیاورد دی ماه فوت شد😢

برای مامانه منو بعد ازمایش گفتن..اول گفتن خوش خیمه سال 90عمل کرد..شیش ماه بعد رشد کرد رفت گامانایف س ...

واااااای نهههههه اخه چرا قبل عمل نمیتونن تشخیص بدن؟خدا مادرتونو بیامرزه خیلی ناراحت شدم

تبریز هم دکترای خوبی داره 

ولی تهران چند تا از بیمارستان های دولتی و بیمارستان خاتم بهترین جراح های مغز و اعصاب رو دارن

بیمارستان خاتم پروفسور سمیعی و چند تا جراح های معروف المانی رو میاره ایران و عمل جراحی ها رو انجام میدن.

شیراز و اصفهان هم تو بخش مغز خیلی قوی هستن.

واااااای نهههههه اخه چرا قبل عمل نمیتونن تشخیص بدن؟خدا مادرتونو بیامرزه خیلی ناراحت شدم

خدا رفتگانتو بیامرزه...چون باید انالیزش کنن عزیزم...آمار گامانایف رو بگیر اگ میشه بسوزوننش الکی سرشو باز نکنن خیلی سخته