2777
2789
عنوان

مرد سیگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 17 پست
خوب پنهان کاری میکنه و دروغ میگه،چه فایده ،در واقع منو خر داره فرض میکنه

دور از جون خر فرضت نمیکنه، داره از ناراحتی ها جلوگیری میکنه ، من میدونم همسرم میکشه ولی بهش گفتم هیچ وقت نزار سیگار مشیدنتو ببینم چون بدم میاد، الانم توو بحرانی ترین وقتها حتی زلزله چند وقت پیش پشتشو کرد بهم توو خیابون منم رومو کردم اونطرف، میدونه واقعا متنفر میشم سیگار ببینم رو لبش

اخه از روز اول گفتم بدم میاد و نکش و قبول کرد

ببین عزیزم ایا منو تو بی ایرادیم؟ازکجامیدونی ک تو عوض نشدی یا ی کاری نمیکنی ک ایشون بدش میاد؟شاید باخودت بگی هب اونم بیادبمن بگه.یجورایی حرفت درسته ولی چون خانوما برونگران و همه چیو میگن.اقایون برعکس،درونگران،سنگ صبورن،غیر خودشو زنوبچش غصه خانوادشو اطرافیانشم میخوره.اونم تو این شرایط افتضاح.بعضی وقتا حواسمون ب خودمون نیس ممکنه ی تغییراتی کردیمو خودمون نفهمیدیم ولی طرفمونو خیلی اذیت کرده.پس اول خودتو نگاه کن و تغییر بده بعد زندگیتوبعد ازش بخواه کمش کنه.بعضی وقتا از شرایط کاریش ازش بپرس.بذاراونم پیشت درددل کنه.درصورتی ک همیشه ماخانوما درددل میکتیمو اونا فقط گوش میدن.بذاراونم خالی کنه خودشو پیشت.مطمئنم بعدش عوض میشه.و بیشتر ازقبل بیادو همه چیزو بهت بگه.اینطوری همه چی تحت کنترلته.ببخشیدطولانی شد.شب بخیر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین عزیزم ایا منو تو بی ایرادیم؟ازکجامیدونی ک تو عوض نشدی یا ی کاری نمیکنی ک ایشون بدش میاد؟شاید با ...

ممنون عزیزم،ما هیچ مشکلی نداریم ،صحبت و صمیمیت و...برقراره،فقط سیگار نقطه ضعفه منه،خودشم از من راضیه ادم کن تحملیه سریع بروز میده اگر ناراحت باشه ازم یا تغییری ببینه