2777
2789
عنوان

مرد سیگاری

333 بازدید | 17 پست

همسرم چون میدونه من از سیگار بدم میاد به من دروغ میگه نمیکشم،و خوب هم میتونه پنهان کاری کنه،هر سری هم شک کردم یه جور توجیه کرد،امروز تصادفی سیگارو دستش دیدم تو خیابون،بازم میزنه زیرش و میگه میخواستم فقط امتحان کنم،شما چه پیشنهادی دارید،خیلی خیلی ناراحتم ازش

ترکش خیلی سخته و اراده قوی میخاد؛ به زور و اجبار نمیشه

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.

من شوهرم وقتی عصبی میشد یا کارهای کارخونه روش فشار میاورد میکشید اونم هفته ای یک بسته من واقعا بدم میاد وخوب بهش گفتم اگه منو میخوای نکش وخوب الان خیلی کم شد مثلا شاید ماهی یکی دوتانخ چون من خیلی حساسم

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من نظر شخصی خودم میگم فقط

به نظر من نباید کاری کرد که به ادم دروغ بگن همسر ادم توو خونه خودش اسایش نداشته باشه کجا داشته باشه چون تا خود ادم نخواد نمیتونه چیزی وعوض کنه

شوهر منم میکشه و تنها موضوعی که هست اینکه یبار فقط یبار بهش گفتم بخاطر سلامت خودت خیلی خوشحال میشم اگه ترک کنی همین و خوب تا نخواد نمیشه تا به مرحله ای نرسه که بدش نیاد منم ترججیحم اینه بدونم چیکار میکنه و بخاطر یه سیگار مجبور نشه بره بیرون یا یکار کنه بوش بره البته این فقط نظر منه ها

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

تا وقتی خودش نخواد  هزاری هم بگی پنهانی میکشه....من یک جا خوندم یک خانمی با یک ترفندی باعث شده بود همسرش ترک کنه...میگفت خانمه به شوهرش گفته به ازای هر سیگاری که میکشید یک اسکناس دویست تومانی اتیش میزد...باعث  شده بود شوهرش ترک کنه...البته قیمت یک نخ سیگار الان بالاتره

تا وقتی خودش نخواد  هزاری هم بگی پنهانی میکشه....من یک جا خوندم یک خانمی با یک ترفندی باعث شده ...

این داستان قدیمیه الان همه پررو شدن،هم اتیش میزنن هم سبگار میکشن

دلیل داره براکشیدن؟بنظرمن قهرنکن،اجبارنکن،غر نزن ک بدترنیشه.سعی کن یبار ک شرایط خوبه باهاش صحبت کنی و بگی ک چ چیزایی تو زندگیمون بنظرت بایدعوض ش.از چیا تو زندگیمون خوشت میاد یابدت میاد یااذیتت میکنه.بنظرمن خیلیا ک میکشن بخاطر مشکلات زیاده.تلقبن میکنن ک کشیدنش ارومشون میکنه.حالا درست یا غلط کارنداریم.پس باید مشکلاتشونو اول کم کنیم بعد ازشون بخایم کم کنن بعد کناربذارن.زمان میخواد.تو کنارش باش و صبور.

همون دگ میگم این دروغ ،دروغای دگ هم میاره،عصابم داغونه،اخه چرا

خوب ما خودمون باعث دروغ میشیم اگه وقتی میکشه نگیم چرا میکشیم وای نکش یا نریم توو قیافه یا هرچیزی احتیاجی به دروغ نیست زودترم باعث میشه ترک کنن هرچی و منع کنی ادما حریص میشن بدتر هم حساس میشه

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
بزار فکر کنه نمیدونی اینطوری رعایت میکنه و نهایتا میزاره کنار، بزار این ترس توو جونش بنونه

خوب پنهان کاری میکنه و دروغ میگه،چه فایده ،در واقع منو خر داره فرض میکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز