2821
2789
عنوان

مرد سیگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 17 پست
خوب پنهان کاری میکنه و دروغ میگه،چه فایده ،در واقع منو خر داره فرض میکنه

دور از جون خر فرضت نمیکنه، داره از ناراحتی ها جلوگیری میکنه ، من میدونم همسرم میکشه ولی بهش گفتم هیچ وقت نزار سیگار مشیدنتو ببینم چون بدم میاد، الانم توو بحرانی ترین وقتها حتی زلزله چند وقت پیش پشتشو کرد بهم توو خیابون منم رومو کردم اونطرف، میدونه واقعا متنفر میشم سیگار ببینم رو لبش

اخه از روز اول گفتم بدم میاد و نکش و قبول کرد

ببین عزیزم ایا منو تو بی ایرادیم؟ازکجامیدونی ک تو عوض نشدی یا ی کاری نمیکنی ک ایشون بدش میاد؟شاید باخودت بگی هب اونم بیادبمن بگه.یجورایی حرفت درسته ولی چون خانوما برونگران و همه چیو میگن.اقایون برعکس،درونگران،سنگ صبورن،غیر خودشو زنوبچش غصه خانوادشو اطرافیانشم میخوره.اونم تو این شرایط افتضاح.بعضی وقتا حواسمون ب خودمون نیس ممکنه ی تغییراتی کردیمو خودمون نفهمیدیم ولی طرفمونو خیلی اذیت کرده.پس اول خودتو نگاه کن و تغییر بده بعد زندگیتوبعد ازش بخواه کمش کنه.بعضی وقتا از شرایط کاریش ازش بپرس.بذاراونم پیشت درددل کنه.درصورتی ک همیشه ماخانوما درددل میکتیمو اونا فقط گوش میدن.بذاراونم خالی کنه خودشو پیشت.مطمئنم بعدش عوض میشه.و بیشتر ازقبل بیادو همه چیزو بهت بگه.اینطوری همه چی تحت کنترلته.ببخشیدطولانی شد.شب بخیر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین عزیزم ایا منو تو بی ایرادیم؟ازکجامیدونی ک تو عوض نشدی یا ی کاری نمیکنی ک ایشون بدش میاد؟شاید با ...

ممنون عزیزم،ما هیچ مشکلی نداریم ،صحبت و صمیمیت و...برقراره،فقط سیگار نقطه ضعفه منه،خودشم از من راضیه ادم کن تحملیه سریع بروز میده اگر ناراحت باشه ازم یا تغییری ببینه

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792