2777
2789
عنوان

مادرهای دختر دار یه لحظه بیایین

340 بازدید | 38 پست

اول ببخشید هیچ جای دیگه رو سراغ نداشتم که بپرسم. سوالم در مورد شستن اندام خصوصی نوزاد دختر. چه طور باید تمیز کرد. ببخشید یعنی باید بازش کنم؟ هر وقت موقع پوشک متوجه میشم که مقداری لوسیون و کرم لای اون جاهاشه. از طرفی هم می ترسم پاکش کنم خدایی نکرده دستکاری بشه و پرده و... 

من شنیدم که دست کاری آلت تناسلی نوزاد باعث میشه در آینده زود تحریک بشه و نباید زیاد دست زد! از طرفی موقع عوض کردن پوشک میبینم اون ناحیه پر از کرم های تعویض پوشک  به نظرتون باید چی کار کنم؟ 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

شما مادرهای دختر دار چه جوری آلت تناسلی دختر کوچولوتون رو تمییز می کنین؟ 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من زیر اب میشورم هربار

کاملا هم دست میکشم که تمیز شه

کم کم دستت میاد

نگران نباش

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)

من با دستمال کاغذی تمیز،پاکش میکنم

آنقدرم حساس نباش واسه تحریک شدن و پرده من اصلا نشنیدم نباید به دخترتون دست بزنید

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
خب باید داخلشم بشوری دیگه نمیشه که کرم بمونه عفونت میکنه

چطوری بشورم؟ 

عزیزم من زیر اب میشورم هربار کاملا هم دست میکشم که تمیز شه کم کم دستت میاد نگران نباش

با آب نمیره اون چربی ها. به نظر تون با شامپو بچه بشورم؟ 

من با پن تمیز میکنم کامل باید تمیز بشه هر دفعه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭