2777
2789
عنوان

هاشور ابرو

399 بازدید | 54 پست

تو تهران جایی و سراغ دارید برای هاشور ابرو ک کارش خیلی خوبو طبیعی باشه؟؟؟بنظرتون برای سن ۲۲سال زود نیس هاشور؟؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

چرا خیلییی زوده من ۲۶سالمه ابرو هم ندارم اما بنظرم زوده و چهره رو غیر طبیعی نشون میده

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ۲۲سالگی زدم عالی شد همه تعریف کردن خیلی هم راصیم

میشه ببینم عکسشو؟؟؟فقط ابروتو بذار ک مشکلی نداره

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
منم ۲۲سالگی زدم عالی شد همه تعریف کردن خیلی هم راصیم

میشه عکس بذاری

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
نکن اینکارو باخودت ازمن میشنوی

خستهههه شدم از ابرو کشیدن 

چرا خیلییی زوده من ۲۶سالمه ابرو هم ندارم اما بنظرم زوده و چهره رو غیر طبیعی نشون میده

من ابروم خوبه فقط نا مرتبه خیلی حتماااا باید با مداد درست کنم

منم 24 سالمه وابروم هم حالتش خوبه فقط جای خالی داره به نظرتون بزنم یا پشیمون میشم

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
خستهههه شدم از ابرو کشیدن 

منم همینطور تازه ابروهامم خیلی خالین ولی خوب از ابروی تتو و هاشورم خوشم نمیاد جز ی تعداد معدود ک خیلی طبیعی بنظر میان

بنظرم سنو بالا میبره

من ابروم خوبه فقط نا مرتبه خیلی حتماااا باید با مداد درست کنم

پس اینکارو نکن اصلا حیفه اگ ابرو داری

منم همینطور تازه ابروهامم خیلی خالین ولی خوب از ابروی تتو و هاشورم خوشم نمیاد جز ی تعداد معدود ک خیل ...

منم حالم بد میشه اون هاشورایی ک خط خط معلومه

منم 24 سالمه وابروم هم حالتش خوبه فقط جای خالی داره به نظرتون بزنم یا پشیمون میشم

عزیزم اگه حالتشو داره نکن من کلا بی حالته باید با مداد بهش حالت بدم ولی پره خوبه