2777
2789
سلام به شمازیادهم بشه عادی نیست 

والا عادیه پسر با اخلاق من در آن واحد میتونم برات ده تا خوانواده رو مثال بزنم 

فکر کردی بهت نمیرسم؟ فکر کردی من دختریم که وقتی یکمی ازم دور شی فراموشت کنم؟ نه اصلا ... من از پسش برمیام ... بهم میرسیم ... من پای همه چی وایمیسم ... بهت قول میدم که چند سال دیگه قصه ی رسیدنمون و برای دخترمون تعریف میکنم و اون سرخوش از این اتفاق مارو الگو قرار میده .... بهت قول میدم یه روزی میاد که چشمام با دیدم چشمات باز میشه ...😉یه صلوات واسه رسیدن تموم عاشقا به هم بفرستین ...
دقیقا . این همه هم خانمای نی نی سایت سر کار میرن ، بازم زیرک و هوشمند نمیشن .

بی ربط شمایید...لابد خودتون تاپیک سره کاری زیاد میزنید ک فک میکنید بقیه هم میزنن

تاپیک کنکوری چرته ک میگید چرته؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا عادیه پسر با اخلاق من در آن واحد میتونم برات ده تا خوانواده رو مثال بزنم 

خداراشکرخانواده های سالم وخوب ووفادارخیلی بیشترازاینجورخانواده هاست ولی اینکارزشته زیادشدنش اززشتی اش کم نمی کنه

اسممواول تاپیکام مینویسم انتخاب کنی بیای توتاپیک یا نه.ولی اگه اومدی توی تاپیک دیگه جایی واسه کل کل و توهین وبی ادبی باقی نمیمونه...
خداراشکرخانواده های سالم وخوب ووفادارخیلی بیشترازاینجورخانواده هاست ولی اینکارزشته زیادشدنش اززشتی ا ...

قبول دارم خداروشکر من خودم مخالف سرسختم و دلیل اصلی تمون اختلاف و مشکل خانواده هارو همبن میدونم ولی خوب جامعه این طور شده و نمیشه کاریش کرد.

فکر کردی بهت نمیرسم؟ فکر کردی من دختریم که وقتی یکمی ازم دور شی فراموشت کنم؟ نه اصلا ... من از پسش برمیام ... بهم میرسیم ... من پای همه چی وایمیسم ... بهت قول میدم که چند سال دیگه قصه ی رسیدنمون و برای دخترمون تعریف میکنم و اون سرخوش از این اتفاق مارو الگو قرار میده .... بهت قول میدم یه روزی میاد که چشمام با دیدم چشمات باز میشه ...😉یه صلوات واسه رسیدن تموم عاشقا به هم بفرستین ...
کتابی حرف میزنی همش😐 اگه خجالت میکشی اینجا چیکار میکنی اگه ن چرا انقد احساس غریبی میکنی همه خودین ...

نه والامن تومکالمات روزمره هم اینجوری حرف می زنم توسایت هم همه میتونن داخل چارچوب سایت فعالیت کنن

اسممواول تاپیکام مینویسم انتخاب کنی بیای توتاپیک یا نه.ولی اگه اومدی توی تاپیک دیگه جایی واسه کل کل و توهین وبی ادبی باقی نمیمونه...
بی ربط شمایید...لابد خودتون تاپیک سره کاری زیاد میزنید ک فک میکنید بقیه هم میزنن تاپیک کنکوری چرته ...

تاپیک (کنکوری) ؟! شما داری جای درستی کامنت می ذاری؟! 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))