2777
2789
اگه با تهدید درست نمیشه به بابات بگو این خانم نه مادرخوبی واسه تو و نه همسری واسه شوهرش 

چرا باید آبروشو ببره به چه حقی مادر بودنش رو زیر سوال میبرید عجبا چقدر همه راحت قاضی میشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیز عادیه تو این دنیا این قد ازین چیزا هست ک نگو   چن سالته ؟

سلام به شمازیادهم بشه عادی نیست 

اسممواول تاپیکام مینویسم انتخاب کنی بیای توتاپیک یا نه.ولی اگه اومدی توی تاپیک دیگه جایی واسه کل کل و توهین وبی ادبی باقی نمیمونه...
نباید متنفر باشی اولا مامانت هست و به گردنت حق داره دوما نمیتونی قضاوتش کنی

از بچگی شاهد این کاراش بودم .بخاطر بچه بودنم هیچی نمی گفتم الان دیگه خسته شدم تحت فشار روحیم😕😕😕

چرا باید آبروشو ببره به چه حقی مادر بودنش رو زیر سوال میبرید عجبا چقدر همه راحت قاضی میشن 

عزیزم کسی قاضی نشده این خانم داره میگه باهاش برخورد کردم یعنی چی؟یعنی اینکه قضیه اثبات شده واسشون.

ی روزه عضو شدی دو تا تاپیک بی ربط زدی🙃

دقیقا .

این همه هم خانمای نی نی سایت سر کار میرن ، بازم زیرک و هوشمند نمیشن .

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
سلام با اخلاق چرا همه ی تاپیکات قفله؟

سلام به شماعزاداریتون قبول

چون دوست ندارم باکسی جروبحث وکل کل کنم دل بشکنم یاکسیوناراحت کنم

اسممواول تاپیکام مینویسم انتخاب کنی بیای توتاپیک یا نه.ولی اگه اومدی توی تاپیک دیگه جایی واسه کل کل و توهین وبی ادبی باقی نمیمونه...
سلام به شماعزاداریتون قبول چون دوست ندارم باکسی جروبحث وکل کل کنم دل بشکنم یاکسیوناراحت کنم

افرین این خیلی خوبه ولی صلوات فرستادن برای خوشبختیه خاهرت فک نمیکنم بحث و جدلی داشته باشه

داره؟

افرین این خیلی خوبه ولی صلوات فرستادن برای خوشبختیه خاهرت فک نمیکنم بحث و جدلی داشته باشه داره؟

بله اینوحق دارین نبایدقفل می کردم